Avatar
Štampa El. pošta

AVATAR NAŠEG DOBA MEHER BABA SE MANIFESTUJE 

Bau Kalčuri

 

Bau Kalčuri, jedan od najbitnijih pripadnika Babinog unutrašnjeg kruga učenika, koji je imao ulogu da prenese svetu Meher Babin život i učenje (još uvek vodi Babinu Zadužbinu u Indiji), daje detaljan unutrašnji pogled kroz ono što se upravo dešava na našoj planeti: rađanje Novog Čovečanstva kroz prekid Babinog Ćutanja, kada će Bog celoj Kreaciji pustiti svoju Reč (Om), događaj jedinstven jer se nikada nije desio u istoriji Univerzuma. Babinu kosmologiju, kao i mnoge anegdote koje dopunjuju ovu najbitniju temu današnjeg sveta i čoveka, Bau je preneo kao deo uputstava kako treba da izgleda duhovni život malobrojnih koji dubinski shvataju smisao haosa na planeti koji nas sve više preplavljuje. Zadatak Avatara je da probuši rupu kroz vrata prvog od sedam viših nematerijalnih ravni Univerzuma, tako da čovečanstvo može da stekne uvid u suptilne ravni postojanja i time ostvari slobodu od materijalnih stega i impresija uma, radost života, harmoniju među narodima i religijama i da uživa u Kreaciji svog Tvorca.

Avatar naseg doba
Obim: 250 strana, Cena sa 40% popusta
AVATAR NAŠEG DOBA MEHER BABA
Cena 490,00 Din
Kol.
 
Štampa El. pošta

 

AVATARSKI DOLASCI

Džejms H. Mekgru

 

Meher Babino razmatranje Božijeg Silaska na Zemlju

Jedna od duhovno najznačajnijih knjiga naše civilizacije! Prvi put se na jednom mestu izlaže priča da su osnivači velikih religija koje naša istorija pamti, Zaratustra, Rama, Krišna, Buda, Isus, Muhamed i danas Meher Baba, zapravo Drevno Jedno, isti Bogo-Čovek, Avatar, prvi čovek koji je u davnim vremenima doživeo Bogoostvarenje i ciklično se svakih 700-1400 godina vraća u formu čoveka da bi čovečanstvu ukazao na put Ljubavi ka Bogu.
Autor je prikupio sve Meher Babine izjave o detaljima Svojih prethodnih dolazaka kao Avatara i uobličio ih u celovitu priču o životu svakog Bogo-Čoveka. U knjizi se iznose nepoznati, skriveni detalji o životu Isusa, Muhameda i drugih Avatara, kao i kratak osvrt na sledećeg Avatara, koji će se pojaviti za 700 godina u Japanu. U svetlu ove knjige, sve netrpeljivosti među religijama postaju besmislene, jer će čovečanstvo uskoro doživeti Meher Babino obećanje: da će ujediniti sve religije i kultove “kao bisere ne jednoj ogrlici”.

Avatarski-dolasci-RASP
Obim: 300 strana  | Cena je sa 20% popusta
AVATARSKI DOLASCI
Cena 660,00 Din
Kol.

 
Štampa El. pošta

SAVRŠENSTVO SVESTI

Meher Baba
(Priredio Alen Koen)

 

Savršenstvo svesti je u svetu jedinstveni vodič kroz život i učenje Avatara Meher Babe, koje je Alen Koen priredio iz Njegovih dela, i koncentriše se na šta i kako činiti u spiritualnom razvoju prema Meher Babi. To nije školski sažetak niti komparativna studija, već praktični vodič. Uz ovu knjigu je moguće ne samo razumeti Meher Babin pristup usavršavanju svesti, već ga i praktikovati.
Ovaj "uvod i vodič za praktični misticizam i metode Spiritualnog razvoja" spada u red onih koja upoznaju čitaoca sa životom i učenjem Avatara. Pisana je jasno, sažeto i razumljivo, pa je preporučujemo onima koji se prvi put susreću sa likom Meher Babe. Počinje od kratke biografije, naglasak stavlja na glavne odlike
učenja i poruke Bogo-Čoveka, a završava se pregledom razvoja Meher Babinog pokreta danas u svetu. Uravnoteženi pristup Alena Koena čini ovo delo izuzetno jasnim i čitljivim uvodom u duhovnu Stazu Meher Babe.

 

Savrs.svesti-RASP
Obim: 200 strana  |  Cena je sa 20% popusta | Cena za inostranstvo: 4 €
SAVRŠENSTVO SVESTI
Cena 560,00 Din
Kol.


 
Štampa El. pošta

OSTANI SA BOGOM

Frensis Brabazon

 

Prekrasan spev o dolasku Avatara u našem vremenu previranja starih i novih vrednosti

Epsko pripovedanje u stihu, koje je srce pesnika odaslalo kao eho i odjek na božansku Ljubav Avatara upućenu iluziji sveta. Prekrasan spev o dolasku Avatara u našem vremenu previranja starih i novih vrednosti, napisan prema Meher Babinim uputstvima.
Jedno poglavlje se odnosi na ključnu Babinu knjigu “Bog govori”.
Jezikom velike lepote i nadahnuto Brabazon opisuje dolazak Avatara našeg doba i njegovu misiju Buđenja i Oslobođenja čovečanstva. Po rečima samog Meher Babe, ”knjiga sadrži hranu za um i gozbu za srce”.

Ostani-sa-bogom_Knjiga
Obim: 200 strana
Cena za inostranstvo: 4 €
OSTANI SA BOGOM
Cena 380,00 Din
Kol.


 
Štampa El. pošta

ISKRE MEHER BABE

Meher Baba

 

Kratke i prosvetljujuće Babine reći na najbitnije teme, kao što su:   Bog, Učitelj, Duša, Svrha života, Rad, Ljubav, Dobro i Zlo, Sloboda, Molitva itd.Iskre-Meher-Babe
Obim: 300 strana
Format: B6
Cena za inostranstvo: 2 €
ISKRE MEHER BABE
Cena 50,00 Din
Kol.

 
Štampa El. pošta

BOG GOVORI

Meher Baba

 

Najbitnije delo Avatara (Hrista) našeg Doba, knjiga koja vas uvodi izravno u srž Božijih misterija.

Prikazuje deteljno put duše od njenog odvajanja od Boga, kroz evoluciju, reinkarnaciju i involuciju (spiritualnu Stazu) do sjedinjenja sa Apsolutom. Opisuje vrste moći i čuda, skrivenu spiritualnu hijerarhiju.

Opremljena sa desetak kolornih mapa i mnoštvom crteža.

info Knjiga može da se kupi u tvrdom i mekom povezu

bog-govori
Obim: 400 strana
Cena za inostranstvo: Tvrd šiven povez: 9 €
                                 Mek povez:        8 €
Bog govori - meki povez
Cena 560,00 Din
Kol.

Bog govori - tvrdi povez
Cena 660,00 Din
Kol.

 
Štampa El. pošta

ZRACI MEHER BABE NA SPIRITUALNU PANORAMU

 

Ovo je zbir odgovora Meher Babe na pitanja o temama iz knjige "Bog govori", nastao kao njen dodatak.

Neka od poglavlja:

Misterija Kreacije,  Avatar kao prvi Učitelj,  Zlo kao ostatak,  Međusobni uticaj duša,  Molitva kao unutrašnji pristup,  Od večnosti do večnosti.zraci-meher-babe
Obim: 80 strana
Format: A6
Cena za inostranstvo: 3 €
ZRACI MEHER BABE
Cena 90,00 Din
Kol.

 
Štampa El. pošta

ONO NAJBOLJE OD ŽIVOTA

Meher Baba

 

Ova niska Babinih bisera - kratkih osvrta na najbitnije životne teme, raspoređena je na sledeće oblasti:

Bog i Njegovi atributi,   Učitelj i njegova uloga,   Učenik i njegovi stavovi, Sopstvo, ego i njihove veze,   Samoostvarenje i njegovo postignuće, Generalna poruka čovečanstvu,   Meher Baba i njegove aktivnosti.


ono-najbolje-od-zivota
Obim: 70 strana
Cena za inostranstvo: 3 €
ONO NAJBOLJE OD ŽIVOTA
Cena 90,00 Din
Kol.

 


AKO SE UČLANITE DOBIĆETE 1 KNJIGU SA SPISKA RASPRODAJE NA POKLON, ZA SVAKOGA KOGA DALJE NA SEBE UČLANITE DOBIĆETE JOŠ PO 1 KNJIGU SA RASPRODAJE NA POKLON!!!

scnet

SVI KOJI SE UČLANE IMAJU DODATNI POPUST OD 5%  NA SVA IZDANJA ID ESOTHERIA
(vraća se kroz Scnet sistem nagrađivanja članovima)
(vraca se kroz Scnet sistem nagradjivanja clanovima)
asd