2012, MAJANSKI KALENDAR I TRANSFORMACIJA SVESTI

490.00 din.

Metafizička mapa evolucije svesti...

Proročanski majanski kalendar funkcioniše kao metafizička mapa evolucije svesti i beleži protok duhovnog vremena, pružajući uvid u novu nauku o vremenu.
Kalendar je povezan sa devet ciklusa stvaranja, od kojih svaki predstavlja devet nivoa svesti ili devet podzemnih svetova na majanskoj Kosmičkoj piramidi.

Obim: 300 strana
Napomena: Sve cene su sa 40% popusta

Nema na zalihama

Opis

2012, MAJANSKI KALENDAR I TRANSFORMACIJA SVESTI

Metafizička mapa evolucije svesti...

Proročanski majanski kalendar funkcioniše kao metafizička mapa evolucije svesti i beleži protok duhovnog vremena, pružajući uvid u novu nauku o vremenu. Kalendar je povezan sa devet ciklusa stvaranja, od kojih svaki predstavlja devet nivoa svesti ili devet podzemnih svetova na majanskoj Kosmičkoj piramidi.
Autor pokazuje kako ta piramidalna struktura razvoja svesti može da objasni zajedničko poredlo svetskih religija, kao i to da se vreme ubrzava, jer se čovečanstvo upravo uzdiže na viši nivo kolektivne svesti: iz materijalističkog Planetarnog podzemnog sveta prelazimo na višu frekvenciju svesti – Galaktički podzemni svet – kako bismo se pripremili za konačni Univerzalni nivo svesnog prosvetljenja.
Priručnik 2012, MAJANSKI KALENDAR nam pomaže da razumemo majanski kalendar kao duhovno pomagalo koje nam pomaže da shvatimo prirodu svesne evolucije u ljudskoj istoriji i daje nam konkretne korake pomoću kojih se možemo uskladiti s tim rastom prema prosvetljenju.
Sadržaj vam nudi: Trinaest neba, Kosmologija Drveta sveta, Bog i istorijske religije, Devet podzemnih svetova, Istorija ljudskog uma, Završetak kosmičkog plana.

Obim: 300 strana
Napomena: Sve cene su sa 40% popusta

Recenzije

Još nema recenzija.

Be the first to review “2012, MAJANSKI KALENDAR I TRANSFORMACIJA SVESTI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

«
Share This