APOTEKA ZA DUŠU

APOTEKA ZA DUŠU

580.00 din.

Sveobuhvatna zbirka meditacija, vežbi svesnosti, opuštanja i drugih praksi za fizičku, emotivnu i duhovnu dobrobit

Apoteka za dušu predlaže holističke lekove za različite bolesti. Svaki odeljak počinje opisom i dijagnozom emocionalne ili fizičke bolesti, a zatim prepisuje lekove. Lekovi uključuju tehnike istezanja, meditacije, smeh i vežbe disanja, vokalizacije, vizuelizacije, melodije i masažu, što su Oshovi predlozi za pomoć u lečenju svega – od grickanja noktiju, preko nesanice, do depresije.

Obim: 200 strana  |  Cene su sa 20% popusta  | Kupite elektronsko izdanje knjige klikom na ikonice:

android_market     Apple_ibookstore

Kategorija: Oznaka

Opis Proizvoda

APOTEKA ZA DUŠU

Sveobuhvatna zbirka meditacija, vežbi svesnosti, opuštanja i drugih praksi za fizičku, emotivnu i duhovnu dobrobit

Apoteka za dušu predlaže holističke lekove za različite bolesti. Svaki odeljak počinje opisom i dijagnozom emocionalne ili fizičke bolesti, a zatim prepisuje lekove. Lekovi uključuju tehnike istezanja, meditacije, smeh i vežbe disanja, vokalizacije, vizuelizacije, melodije i masažu, što su Oshovi predlozi za pomoć u lečenju svega – od grickanja noktiju, preko nesanice, do depresije. Osim isceliteljskih tretmana, knjiga sadrži poetske, humorističke i poučne komentare koji istražuju kako čovek može uspostaviti mir sa samim sobom na fizičkom i emotivnom nivou.

Oshov ormarić sa lekovima, koji morate imati i koji će Vam pomoći da živite zdrav i opušten život pun spontane radosti, je podeljen na sledeće odeljke: Oslobađanje stresa i fizičke napetosti, Razvijanje samopouzdanja, Povećanje emocionalne i fizičke vitalnosti, Promene raspoloženja, Seksualnost, Ishrana.

Obim: 200 strana  |  Cene su sa 20% popusta

Recenzije

Još nema recenzija.

Be the first to review “APOTEKA ZA DUŠU”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

«
Share This