ČUDESNA MOĆ SVETLOSTI

ČUDESNA MOĆ SVETLOSTI

640.00 din.

Prva knjiga koja pruža praktične puteve za korišćenje novih intenzivnih energija koje se pojavljuju

 

Prva knjiga koja pruža praktične puteve za korišćenje novih intenzivnih energija koje se pojavljuju sa duhovnim napretkom. Sa uputstvima korak-po-korak za moćne meditacije, vizuelizacije, psihološke tehnike i vežbe disanja, priručnik daje jasno vođstvo kroz suočavanje sa obrascima prošlosti, iskušenjima posla i promenama u odnosima, kao i izazovima stvaranja lične uloge u preobražaju sveta u kome živimo. 

Obim: 250 strana | Cena je sa 20% popusta
Cena za inostranstvo: 7 €

Nema na zalihama

Kategorija: Oznake ,

Opis Proizvoda

ČUDESNA MOĆ SVETLOSTI

Prva knjiga koja pruža praktične puteve za korišćenje novih intenzivnih energija koje se pojavljuju

 

Prva knjiga koja pruža praktične puteve za korišćenje novih intenzivnih energija koje se pojavljuju sa duhovnim napretkom. Sa uputstvima korak-po-korak za moćne meditacije, vizuelizacije, psihološke tehnike i vežbe disanja, priručnik daje jasno vođstvo kroz suočavanje sa obrascima prošlosti, iskušenjima posla i promenama u odnosima, kao i izazovima stvaranja lične uloge u preobražaju sveta u kome živimo. Kroz lake vežbe i životne primere, naučićete da:

kontaktirate i koristite mudre savete vašeg Višeg Sopstva; energizujete vaše telo svetlošću; stvorite svoj sopstveni Hram Svetlosti; primate telepatske poruke iz viših dimenzija; stvarate Mostove Svetlosti ka ljudima ili kvalitetima koje želite da prizovete u svoj život.

Pročitajte odlomak iz knjige

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Be the first to review “ČUDESNA MOĆ SVETLOSTI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

«
Share This