ISCELITELJSKA AROMATERAPIJA

440.00 din.

Vraćanje telesne ravnoteže pomoću terapije esencijalnim uljima. Prva knjiga kod nas koja daje primenu na holističko energetsko dejstvo eteričnih ulja na eterično, astralno, mentalno, duhovno, monadno i logos telo čoveka i povezuje aromaterapiju sa sistemom čakri.
Format A5, Obim: 150 str, cena sa popustom 440 din

Opis

ISCELITELJSKA AROMATERAPIJA

Mili Ostin

ISCELITELJSKA AROMATERAPIJA – Vraćanje telesne ravnoteže pomoću terapije esencijalnim uljima. Prva knjiga kod nas koja daje primenu na holističko energetsko dejstvo eteričnih ulja na eterično, astralno, mentalno, duhovno, monadno i logos telo čoveka i povezuje aromaterapiju sa sistemom čakri.

Knjiga nudi uputstva i formule za rrimenu esencijalnih ulja u kupkama kod lečenja svih oblika fizičkih ili emocionalnih oboljenja, uključujući astmu, depresiju, posledice nasilja, glavobolje, nesan­icu, nedostatak apetita, alergije, rgobleme sa bešikom  i hiperaktivnost. Ovo je prva knjiga s temom primene esencijalnih ulja u isceljivanju energetskog polja (aura) koje okružuje ljudsko fizičko telo. Kada je ovo energetsko telo povređeno, ugrožena je vitalnost, snaga i ukupno telesno zdravlje.

Terapija esencijalnim uljima je dopunska obrada koja se može primenjivati zajedno s uobičajenim metodama kojima se leče fizički simptomi. Kada ojačaju energetska polja u suptilnim telima i dobiju energiju, ubrzava se duboko fizičko isceljivanje tela. Uz to što daje formule za obradu raznih telesnih oboljenja, knjiga objašnjava prirodu ljudskih čakri i energetskog sastava, omogućujući pacijentu da shvati istinsku narav bolesti.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Be the first to review “ISCELITELJSKA AROMATERAPIJA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

«
Share This