Mnogi životi, mnogi učitelji

550.00 din.

Dr Brajan Vajs

Mnogi životi, mnogi učitelji: Istinita priča o uglednom psihijatru, njegovoj mladoj pacijentkinji i terapiji prošlih života koje je obojici promenila sadašnji život. Svetski bestseler duhovne literature koji ga je proslavio, prva u seriji Vajsovih knjiga, pisana stilom uzbudljivog romana, spaja psihijatra sa mistikom u potrazi za istinom o reinkarnaciji. Iskren i dirljiv prikaz duhovnog buđenja i hrabrog spoja nauke i metafizike u našem svetu gladnom potrage za dušom.
Obim 160 str. A5

Nema na zalihama

Kategorija: Oznake ,

Opis

Dr Brajan Vajs: Mnogi životi, mnogi učitelji

Mnogi životi, mnogi učitelji: Istinita priča o uglednom psihijatru, njegovoj mladoj pacijentkinji i terapiji prošlih života koje je obojici promenila sadašnji život.

Kao tradicionalan psihoterapeut, dr. Brajan Vajs bio je zbunjen i sumnjičav kad se jedna od njegovih pacijentkinja počela prisećati trauma iz prošlog života koje su izgledale kao ključ rešenja za njene ponavljajuće noćne more i napade teskobe. Kako god, njegova je sumnjičavost bila načeta kad je pacijentkinja počela iznositi poruke iz perioda između dva života, koje su obuhvatale neobična otkrića o njegovoj porodici i mrtvom sinu. Koristeći terapiju vraćanjem u prošle živote, uspeo je izlečiti pacijentkinju i ući u novu, značajniju fazu svoje karijere i života u celini.

Svetski bestseler duhovne literature koji ga je proslavio, prva u seriji Vajsovih knjiga, pisana stilom uzbudljivog romana, spaja psihijatra sa mistikom u potrazi za istinom o reinkarnaciji. Iskren i dirljiv prikaz duhovnog buđenja i hrabrog spoja nauke i metafizike u našem svetu gladnom potrage za dušom.
Obim 160 str. A5

Recenzije

Još nema recenzija.

Be the first to review “Mnogi životi, mnogi učitelji”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

«
Share This