VODIČ “DOBRIM” DEVOJKAMA ZA SEKS “LOŠIH” DEVOJAKA

580.00 din.

Vodič za zadovoljstvo & zavođenje

Ako si uvek bila “dobra” devojka, možda si uvek pomalo zavidela “lošim” devojkama i svim divljim iskustvima koje su imale. Možda se nisi osećala udobno da pređeš taj most ka strani “loših” devojaka.

Obim: 250 strana | Cena je sa 40% popusta  | Možete kupiti elektronsko izdanje knjige klikom na ikonice:

android_market     Apple_ibookstore

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka

Opis

VODIČ ZA SEKS

Vodič za zadovoljstvo & zavođenje

Ako si uvek bila “dobra” devojka, možda si uvek pomalo zavidela “lošim” devojkama i svim divljim iskustvima koje su imale. Možda se nisi osećala udobno da pređeš taj most ka strani “loših” devojaka.

Koja je razlika između biti “dobar” i biti “loš”?
“Dobre” devojke kažu “ne” seksualnom eksperimentisanju i unapređenju zadovoljstava, a “loše” devojke kažu “da, i da ponovo”. Ovde ćete upravo naći uputstva “loših” devojaka kako hodati, pričati i oblačiti se seksi, od zadirkivanja do ruganja muškarcima.
Svaka žena će naći korisne savete o preuzimanju kontrole nad svojim seksualnim zadovoljstvima i kako se osećati dobro zbog njih. Ali najvažnije, knjiga vam otkriva tajne najdivljijih, najskrupuloznijih i najlascivnijih žena oko vas – drugačije znanih kao “loše” devojke. To su one koje uvek imaju više zavodljivosti, one koje flertuju tako bestidno kaoda preklinju sve muškarce oko njih d aim namiguju i zvižduću za njima. Te žene znaju važne stvari, kao što su šta da kažu, kao da se kreću, kako da izgledaju, i kako da misle u situacijama kada je apsolutno neophodno biti nestašan.
Važno je zapamtiti da se “loše” devojke nikada ne osećaju nespretno, stegnuto ili posramljeno, kao što je to uvek bio slučaj sa “dobrim” devojkama, kojima je potrebno vođstvo kada razvezuju tu putenu i senzitivnu stranu koja preklinje da hoda seksi, priča seksi i dobije najviše od svog vođenja ljubavi.

Žene će u ovom priručniku naučiti kao da prigrle orgazam, uživaju u svojim telima, kako da dodiruju i zadirkuju svoje muškarce, igraju se seksi igračkama, kupuju do iznemoglosti i popuštaju sebi bez krivice – baš kao što rade “loše” devojke, bez toga da glume da su “pristojne”, “poštene” i “dobre”.

Barbara Kisling već dvadeset godina ima kolumne za seksualne savete u vodećim časopisima, kao što su “Men’s Health”, “Kosmopoliten”, “Elle”, “Glamur”, void radio i TV emisije i napisala je desetak knjiga na temu seksa.

Pročitajte odlomak iz knjige

Recenzije

Još nema recenzija.

Be the first to review “VODIČ “DOBRIM” DEVOJKAMA ZA SEKS “LOŠIH” DEVOJAKA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

«
Share This