Mikrokosmos
Štampa El. pošta

 

KVANTNA TRANSFORMACIJA - praktični priručnik za srećniji život

 

Sonja Simonovska

 

Koliko god da je naše znanje, ono je samo mrvica celokupnog znanja.

U ovoj knjizi je kroz Metod Kvantne Transformacije veoma  jednostavno  objašnjen način ulaska u Univerzalno kvantno polje koje zna sve, da bi nam ono dalo potrebne odgovore za rešenje životnih problema ili pak otvorilo nove vidike na putu duhovnosti i transformacije svesti.

U to sveznajuće polje, koje je u stvari polje čiste svesnosti ili čiste ljubavi ulazi se uz pomoć kvantnih talasa, koji se stvaraju korišćenjem Metoda-2-tačke, jednog od znanja drevnih kultura, čiju delotvornost sada dokazuje i moderna nauka.

Kvantna transformacija daje načine kombinovanja Metoda-2-tačke sa svim metodama savremene psihoterapije i ličnog razvoja omogućavajući pri tome revolucionarne rezultate.
Knjiga obiluje jednostavnim, primenljivim i veoma delotvornim vežbama za razne životne situacije, kao i za veoma kompleksne i suštinske životne  izazove, probleme i teme,  i sve ono sa čime se svako od nas na svom životnom putu suočava.

Ovo je praktična primena dubokih spiritualnih učenja u svakodnevici, u cilju ostvarenja srećnijeg i ispunjenijeg života.

Kvantna-transform-RASP
Obim: 150 strana - Cena u sa 20% popusta
Cena za inostranstvo 4,5 €
KVANTNA TRANSFORMACIJA
Cena 520,00 Din
Kol.
 
Štampa El. pošta

SVAKODNEVNO POZITIVNO MIŠLJENJE

Luiza Hej i prijatelji  

 

Svakoga dana pročitajte nekoliko pozitivnih misli !

Svakoga dana nasumično otvorite ovu knjigu, pročitajte nekoliko pozitivnih misli i otkrićete da se vaša perspektiva proširuje!

Pored Luize Hej, autori čije se izreke nalaze u ovoj knjizi su: Abraham – Hiks (Džeri i Ester Hiks), Silvija Braun, Dipak Čopra, Vejn V. Dijer, Džon Grej, Don Migel Ruiz, Kerolajn Mis, Kristijana Nortrup, Dorin Virtju, Brajan L. Vajs.

 Svakod.Pozitivno-IZASLO-
Obim: 450 strana | Format A6 | Cena je sa 20% popusta 520.oo din | Cena za inostranstvo: 6,5 €
SVAKODNEVNO POZITIVNO MIŠLJENJE
Cena 520,00 Din
Kol.
 
Štampa El. pošta

Najlakši način 

Mabel Kac

 

Rešite svoje probleme i krenite putem ljubavi, sreće i obilja i živite život svojih snova

H`OPONOPONO, havajski metod isceljivanja i opraštanja 

(Sa zadnjih korica)
H’oponopono je havajski način isceljivanja i opraštanja, koji se nenametljivo i brzo širi po čitavom svetu, jer pleni jednostavnošću i primenjuje univerzalne principe Ljubavi prijemčive svakom čoveku. Primenjiv na sve oblasti života, praktičan kao i svaki vid duhovnosti. Mabel Kac putuje svetom i poučava ljude ovom drevnom a najsavremenijem metodu, a povremeno dođe da održi seminar i u našoj zemlji. Poglavlja u ovoj knjizi, kao što su, Ko sam? Šta je problem? Vera, Novac, Strahovi, Ljubav, govore da je Hoponopono primenjiv na svakodnevni život svih nas.

Kada ćete imati sve što želite?

Znate li šta se isprečilo na putu života vaših snova? Jednom rečju - vi! Ali, čekajte; to nije vaša greška. Život je zapravo zamišljen kao lak ukoliko mu to dozvolite. Tu nastupaju principi Najlakšeg načina.

Otkrićete praktični pristup za:

• Brisanje negativnih programa koji utiču na vaše planove, ciljeve, odluke i rezultate.
• Otvaranje i prilagodljivost za idealna rešenja kroz nadahnuće.
• Mirnoću uma bez obzira šta se dešava oko vas.
• Mentalno reprogramiranje da biste otpustili uverenja koja vam život čine stresnim.
• Veću efikasnost i produktivnost. 

Naučićete:

• Da ojačate za efikasno rešavanje problema.
• Stvaranje savršenih i pravih odnosa.
• Korišćenje energije vašeg uma da biste postigli bistrinu i svrhu.
• Da otkrijete ko ste zapravo, koji su vaši talenti i životna svrha.

Dok se budete sami sebi otvarali, shvatićete da to nije ništa novo. Vi ste jednostavno zaboravili da imate sve što želite, i to sa zadovoljstvom i lakoćom. Da li ste spremni da se prisetite?

Najlaksi-nacin-NOVO
Obim 160 str.| format B6 | Cena sa 20% popusta 480 din.
Najlakši način
Cena 480,00 Din
Kol.
Pročitajte odlomak iz knjige
 
Štampa El. pošta

UNUTRAŠNJI LJUBAVNIK
Rad na oslobađanju seksualne energije

Džulija Henderson

Radikalni pristup seksualnosti – knjiga kakvu još niste držali u rukama do sada !

Informacije kojih nema u priručnicima ovog tipa. Autorka je napravila sintezu ovladavanja životnom energijom iz svih duhovnih tradicija. Šezdeset tri vežbe će uz neverovatnu lakoću i fascinantne rezultate potpuno preobraziti vašu životnu energiju u talas koji preplavljuje sve oko vas.

Autorka tvrdi da je seks energetski koliko i fizički čin i smatra ga vidom ljudskog energetskog kretanja ka jedinstvu. Uči nas da pokrenemo, sakupimo, povisimo, rasprostremo i podelimo seksualnost sa partnerom, da za doživljaj sjedinjenja i orgazma nije neophodan fizički odnos.

Neke od vežbi: Ovladavanje energetskim poljem; Aikido put od hare do šaka; Lebdenje; Dah vatre; Povezivanje neba i zemlje; Karlično disanje; Uspostavljanje energetskog kola sa partnerom, energetski zagrljaj....

Unut.Jlubav.-rasprodato
Obim: 100 strana
Cena za inostranstvo: 4,5 €
UNUTRAŠNJI LJUBAVNIK
Cena 330,00 Din
Kol.

 
Štampa El. pošta

SVETOVI ŽENE I MUŠKARCA

Debora Tanen


Šta taj stranac na suprotnoj strani kreveta stvarno misli ...

Još jedna fascinantna studija odnosa među polovima, ovaj put iz ženskog pera, doktora nauka i profesora lingvistike, koja se vrlo uspešno upustila u avanturu rasplitanja komplikovanog čvora žensko-muških odnosa. Svako ko želi da razume šta taj stranac na suprotnoj strani kreveta stvarno misli i priča treba da konsultuje ovaj prefinjeni vodič.

Iz sadržaja:

Različite reči, različiti svetovi; "Spusti taj papir i razgovaraj sa mnom!": govor raporta i govor izveštaja; Trač; "Objasniću ti": Podučavanje i slušanje; Društvo i Sukob - Stilovi u razmiricama; Ko prekida? Primeri Dominacije i Kontrole; "Proklet bio ako to uradiš"; "Gledaj me kada ti govorim": Unakrsni govor kroz vekove; Živeći sa asimetrijom: Otvorene linije komunikacije....      

svetovi-zene-i-muskarca
Obim: 330 strana
Cena za inostranstvo: 7 €
SVETOVI ŽENE I MUŠKARCA
Cena 480,00 Din
Kol.

 
Štampa El. pošta

DECA SU IZ RAJA

Dr Džon Grej


Od autora svetskog bestselera broj 1:  Muškarci su sa Marsa, Žene su sa Venere
 
Veštine Pozitivnog vaspitanja, koje će vam pomoći da podignete zdravo, uspešno i srećno dete.  Potpuno nov pristup vaspitanju uspešne, odane i srećne dece.

Decu ne treba tući i kažnjavati! Detetu treba dopustiti da bude drugačije. Na taj način dete će otkriti svoje jedinstvene potencijale.
Detetu treba dopustiti da pravi greške. Tako će se dete samo ispraviti kada pogreši, učeći se iz grešaka i postizaće sve veće uspehe.
Detetu treba dopustiti da iskaže negativna osećanja, ono će se tako izboriti sa svojim osećanjima i steći svest o sebi.
Detetu treba dopustiti da traži više. U tom slučaju ono će razviti zdrav osećaj o tome šta zaslužuje, biće zadovoljno onim što ima, ali će moći slobodno da uzme još od života.
Detetu treba dopustiti da pruži otpor. Dete na taj način razvija svoju volju.

Roditelji moraju da održe kontrolu, a dete treba da uživa sve veću slobodu.

deca-su-iz-raja-RASP
Obim: 340 strana | Cena je sa 20% popusta
Cena za inosttranstvo: 8 €
DECA SU IZ RAJA
Cena 810,00 Din
Kol.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 4
AKO SE UČLANITE DOBIĆETE 1 KNJIGU SA SPISKA RASPRODAJE NA POKLON, ZA SVAKOGA KOGA DALJE NA SEBE UČLANITE DOBIĆETE JOŠ PO 1 KNJIGU SA RASPRODAJE NA POKLON!!!

scnet

SVI KOJI SE UČLANE IMAJU DODATNI POPUST OD 5%  NA SVA IZDANJA ID ESOTHERIA
(vraća se kroz Scnet sistem nagrađivanja članovima)
(vraca se kroz Scnet sistem nagradjivanja clanovima)
asd