Mikrokosmos
Štampa El. pošta

DMT duhovni molekul

Dr. Rik Strasman

 

Revolucionarno istraživanje jednog lekara o biologiji stanja na ivici smrti i mističnih iskustava

 

Sjajno putovanje kroz eksperimentisanje s psihodeličnim drogama i provokativno viđenje novog modela rada mozga i uma. Strasmanovo istraživanje upućuje na fiziološke osnove duha i njegove interakcije s ljudskim telom; dobijeni podaci sugerišu da nam hemija našeg mozga dopušta ristup u druga kraljevstva egzistencije upravo u trenutku kad ih najviše trebamo; njegova priča jednako navodi kako opasnosti tako i obećanja ulaska u taj vrli novi svet. - Brus Grejson; Journal of Near-Death Studies

DMT-duhovni-molekul
Obim: 350 strana | Cena 900 dinara
DMT duhovni molekul
Cena 900,00 Din
Kol.
 
Štampa El. pošta

Energetika matriksa

Dr. Ričard Bartlet

 

Nauka i umetnost transformacije - Praktični vodič za korenitu promenu kroz rad sa suptilnom energijom

 

Dr. Ričard Bartlet, autor ove knjige, doživeo je 1997. g. iskustvo pomaka u percepciji, koje je iz korena promenilo smer njegovog života. Otkrio je da lagano dodirujući osobu, uz istovremenu svesnu nameru, može povratiti njenu fizičku, mentalnu pa i duhovnu ravnotežu. Rezultati su bili fantastični, a opiru se logici i dan-danas. Crpeći znanja iz područja kvantne fizike, dr. Bartlet živi svoju misiju da omogućii alate, nadu i praktičnu promenu za svakoga ko to ima volje da nauči.
„Ovo je fantastična, izvanredna, knjiga koja donosi transformaciju. Iskustvo koje pruža pravo je zadovoljstvo. Naziv joj je isto tako mogao biti i Život savremenog šamana ili Strukturalna alhemija za ljudsku transformaciju, i ne bi izgubila nimalo od svoje jedinstvenosti.

Energetika-matriksa
Obim: - | Cena 720 dinara
Energetika matriksa
Cena 720,00 Din
Kol.
 
Štampa El. pošta

Promenite svoj DNK

Dr. Robert V. Džerard

 

PROMENITE SVOJ ŽIVOT! Isceljivanje sebe  ...

 

Ova knjiga je putovanje u bolje zdravlje, isceljenje i komunikaciju. Povešće vas do same ivice vaše mašte, otključati vrata ograničenja, i dati podsticaja vašoj kreativnosti do razmera o kojima ste ranije samo mogli da sanjate. U vreme nastanka ove knjige više od 16 000 ljudi širom sveta aktiviralo je svoju DNK, u procesu ekspanzije i podmlađivanja. Redom izveštavaju o postojanim rezultatima i životnim promenama koje čovečanstvo odavno nastoji da postigne.

Promenite svoj DNK
Obim: - | Cena 720 dinara
Promenite svoj DNK
Cena 720,00 Din
Kol.
 
Štampa El. pošta

 

KVANTNA TRANSFORMACIJA - praktični priručnik za srećniji život

 

Sonja Simonovska

 

Koliko god da je naše znanje, ono je samo mrvica celokupnog znanja.

U ovoj knjizi je kroz Metod Kvantne Transformacije veoma  jednostavno  objašnjen način ulaska u Univerzalno kvantno polje koje zna sve, da bi nam ono dalo potrebne odgovore za rešenje životnih problema ili pak otvorilo nove vidike na putu duhovnosti i transformacije svesti.

U to sveznajuće polje, koje je u stvari polje čiste svesnosti ili čiste ljubavi ulazi se uz pomoć kvantnih talasa, koji se stvaraju korišćenjem Metoda-2-tačke, jednog od znanja drevnih kultura, čiju delotvornost sada dokazuje i moderna nauka.

Kvantna transformacija daje načine kombinovanja Metoda-2-tačke sa svim metodama savremene psihoterapije i ličnog razvoja omogućavajući pri tome revolucionarne rezultate.
Knjiga obiluje jednostavnim, primenljivim i veoma delotvornim vežbama za razne životne situacije, kao i za veoma kompleksne i suštinske životne  izazove, probleme i teme,  i sve ono sa čime se svako od nas na svom životnom putu suočava.

Ovo je praktična primena dubokih spiritualnih učenja u svakodnevici, u cilju ostvarenja srećnijeg i ispunjenijeg života.

Kvantna-transform-RASP
Obim: 150 strana - Cena u sa 20% popusta
Cena za inostranstvo 4,5 €
KVANTNA TRANSFORMACIJA
Cena 520,00 Din
Kol.
 
Štampa El. pošta

SVAKODNEVNO POZITIVNO MIŠLJENJE

Luiza Hej i prijatelji  

 

Svakoga dana pročitajte nekoliko pozitivnih misli !

Svakoga dana nasumično otvorite ovu knjigu, pročitajte nekoliko pozitivnih misli i otkrićete da se vaša perspektiva proširuje!

Pored Luize Hej, autori čije se izreke nalaze u ovoj knjizi su: Abraham – Hiks (Džeri i Ester Hiks), Silvija Braun, Dipak Čopra, Vejn V. Dijer, Džon Grej, Don Migel Ruiz, Kerolajn Mis, Kristijana Nortrup, Dorin Virtju, Brajan L. Vajs.

 Svakod.Pozitivno-IZASLO-
Obim: 450 strana | Format A6 | Cena je sa 20% popusta 520.oo din | Cena za inostranstvo: 6,5 €
SVAKODNEVNO POZITIVNO MIŠLJENJE
Cena 520,00 Din
Kol.
 
Štampa El. pošta

Najlakši način 

Mabel Kac

 

Rešite svoje probleme i krenite putem ljubavi, sreće i obilja i živite život svojih snova

H`OPONOPONO, havajski metod isceljivanja i opraštanja 

(Sa zadnjih korica)
H’oponopono je havajski način isceljivanja i opraštanja, koji se nenametljivo i brzo širi po čitavom svetu, jer pleni jednostavnošću i primenjuje univerzalne principe Ljubavi prijemčive svakom čoveku. Primenjiv na sve oblasti života, praktičan kao i svaki vid duhovnosti. Mabel Kac putuje svetom i poučava ljude ovom drevnom a najsavremenijem metodu, a povremeno dođe da održi seminar i u našoj zemlji. Poglavlja u ovoj knjizi, kao što su, Ko sam? Šta je problem? Vera, Novac, Strahovi, Ljubav, govore da je Hoponopono primenjiv na svakodnevni život svih nas.

Kada ćete imati sve što želite?

Znate li šta se isprečilo na putu života vaših snova? Jednom rečju - vi! Ali, čekajte; to nije vaša greška. Život je zapravo zamišljen kao lak ukoliko mu to dozvolite. Tu nastupaju principi Najlakšeg načina.

Otkrićete praktični pristup za:

• Brisanje negativnih programa koji utiču na vaše planove, ciljeve, odluke i rezultate.
• Otvaranje i prilagodljivost za idealna rešenja kroz nadahnuće.
• Mirnoću uma bez obzira šta se dešava oko vas.
• Mentalno reprogramiranje da biste otpustili uverenja koja vam život čine stresnim.
• Veću efikasnost i produktivnost. 

Naučićete:

• Da ojačate za efikasno rešavanje problema.
• Stvaranje savršenih i pravih odnosa.
• Korišćenje energije vašeg uma da biste postigli bistrinu i svrhu.
• Da otkrijete ko ste zapravo, koji su vaši talenti i životna svrha.

Dok se budete sami sebi otvarali, shvatićete da to nije ništa novo. Vi ste jednostavno zaboravili da imate sve što želite, i to sa zadovoljstvom i lakoćom. Da li ste spremni da se prisetite?

Najlaksi-nacin-NOVO
Obim 160 str.| format B6 | Cena sa 20% popusta 480 din.
Najlakši način
Cena 480,00 Din
Kol.
Pročitajte odlomak iz knjige
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 5
AKO SE UČLANITE DOBIĆETE 1 KNJIGU SA SPISKA RASPRODAJE NA POKLON, ZA SVAKOGA KOGA DALJE NA SEBE UČLANITE DOBIĆETE JOŠ PO 1 KNJIGU SA RASPRODAJE NA POKLON!!!

scnet

SVI KOJI SE UČLANE IMAJU DODATNI POPUST OD 5%  NA SVA IZDANJA ID ESOTHERIA
(vraća se kroz Scnet sistem nagrađivanja članovima)
(vraca se kroz Scnet sistem nagradjivanja clanovima)
asd