Akcija!

AJURVEDA – KOMPLETAN VODIČ

(1 recenzija korisnika)

840.00 RSD

Ajurveda je drevna indijska nauka lečenja, a napisao ju je prvi zapadnjak koji je ikada stekao naučno zvanje u Ajurvedi. Njena svrha je da modernog čoveka ponovo navede na ‘hodanje bosih nogu’ kroz život da bi se vratio u dodir sa Prirodom. AJURVEDA – KOMPLETAN VODIČ je iznad svega namenjena onim ljudima koji ostvarivanjem unutrašnjeg sklada teže da deluju kao usklađujuće snage u univerzumu.

Format: A5, Obim: 200 str, Cena sa popustom 840 din

Možete kupiti elektronsko izdanje knjige klikom na ikonice:

android_market     Apple_ibookstore

Opis

AJURVEDA – KOMPLETAN VODIČ

Priroda i njeni putevi zaista su nedokučivi smrtnicima. Možete da krenete na svoje životno putovanje sa namerom da odete na zapad, ali ukoliko Ona hoće da odete na istok put pred vama će menjati pravac sve dok ne budete okrenuti prema istoku.

AJURVEDA – KOMPLETAN VODIČ  je iznad svega namenjena onim ljudima koji ostvarivanjem unutrašnjeg sklada teže da deluju kao usklađujuće snage u univerzumu. Ajurveda je drevna indijska nauka lečenja, a napisao ju je prvi zapadnjak koji je ikada stekao naučno zvanje u Ajurvedi. Njena svrha je da modernog čoveka ponovo navede na ‘hodanje bosih nogu’ kroz život da bi se vratio u dodir sa Prirodom.

Pročitajte odlomak iz knjige

 

Dodatne informacije

Težina .300 g

1 recenzija za AJURVEDA – KOMPLETAN VODIČ

  1. Dubravka

    Poštovani, kupila sam elektronski primerak. Medjutim, ja ne mogu da čitam jer su slova sitna i ne postoji mogućnost njihovog uvećanja. Molim Vas doplatiću, pošaljite mi knjigu.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa

Korpa je prazna

Ukupno bez dostave
RSD0.00
PRIMENI
0