Akcija!

Aleksandra Ljubisavljević: CARSTVO VILINSKOG SRCA

550.00 RSD

Aleksandra Ljubisavljević: CARSTVO VILINSKOG SRCA

Pred čitaocem ove knjige otvara se bajkoviti svet, u kome nežnost pobeđuje silu, ljubav mržnju, prijateljstvo usalmljenost. To je svet u kome svetlost nadjačava tamu, a pobeda prestiže poraz. Ovde se istina užasava laži, hrabrost ugušuje strah, sloboda postaje cilj. U svetu koji je pred nama caruje ljubav, sve druge sile njeni su podanici…

Carstvo Vilinskog srca je prema kazivanju pripovedača najlepše i najzelenije carstvo na svetu, u kome žive najbolji i najvredniji vilenjaci.

Obim: 160 str, Format: A5, Cena sa popustom: 590 din

Kategorija:

Opis

Поштовани читаоче, да ли верујеш у Тајну реч скривену у Вилинском срцу? Одшкрини врата зеленог царства и упознај племените вилењаке који бране ове древне светиње добра од маглених следбеника зла. Знај да је њихово оружје песма и смех, а најоданији савезник управо природа, са својим чудесним тајнама и моћима. Одвaжно се супротстављају вилењацима из Царства маглених мочвара и боре се против таме, својим несвакидашњим чаролијама. Учиниће да поверујеш у лепа и једноставна чуда која су свуда око нас, и у нама самима ‒ љубав, племенитост, храброст, слобода… Ићи ћеш са њима у освајање Вилин-брда са храбрим Душаном; посетићеш са Маслачком и Меденом мочварне пределе и видети чувени злоизум маглених вилењака, контраогледало; присуствоваћеш вашару „Медни дани”, у част биља и меда; наравно, упознаћеш Деку Мразивоја и вилу Пахуљку и доживети праву новогодишњу чаролију; чућеш Копривка како свира на морском седмозвуку, уживати у берби милодуха за Меденин хербаријум. Крени са њима у пустоловину и сазнаћеш да је и најмањи зрак светлости јачи од непрегледног океана таме. Срећно путовање кроз Царство Вилинског срца!

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Aleksandra Ljubisavljević: CARSTVO VILINSKOG SRCA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa

Korpa je prazna

Ukupno bez dostave
RSD0.00
PRIMENI
0