BOJE LJUBAVI

390.00 RSD

Kako da otkrijete idealnog ljubavnog partnera? Da li se često čudite da li tamo negde zaista postoji neko ko je baš kao stvoren za vas? Neko čije se najskrivenije želje poklapaju sa vašima? Vašu srodnu dušu? Da li ste se ikada zapitali zašto su neki parovi srećni a drugi se razilaze?
Format A5, Obim: 122 strana,  Cena 390 dinara

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Opis

BOJE LJUBAVI

Dr Maks Lišer

BOJE LJUBAVI: Da li se često čudite da li tamo negde zaista postoji neko ko je baš kao stvoren za vas? Neko čije se najskrivenije želje poklapaju sa vašima? Vašu srodnu dušu? Da li ste se ikada zapitali zašto su neki parovi srećni a drugi se razilaze?

Dr Maks Lišer odgovara na ova i mnoga druga pitanja u Bojama Ljubavi. Koristeći četiri kvadrata u bojama – narandžasti, indigo ljubičasti, purpurno ljubičasti i ružičasti – razvio je jednostavni naučno zasnovan metod da razotkrije tajne koje okružuju vaše seksualne porive, fantazije, potencijale za romantični sklad i sposobnost za prepuštanje i obavezivanje. Način na koji birate karte će razotkriti koji od 24 mogućih romantičnih profila vam je najbliži, i omogućiti uvid u to kako možete:

Da nađete romantičnu ravnotežu sa vašim partnerom
Da se nosite sa razočarenjima i izdajama
Gradite zdravu sliku o sebi
Unapredite vaš brak i emotivni odnos
Otkrijete partnere koji mogu biti okrutni i neverni

Dr Maks Lišer je autor bestselera Lišerov kolor test, koji je prodat u više miliona primeraka širom sveta. Predstavio je njegov čuveni kolor test 1947. godine i zacrtao 50 godina pionirskih istraživanja u psihologiji boja.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BOJE LJUBAVI“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa

Korpa je prazna

Ukupno bez dostave
RSD0.00
PRIMENI
0