DEVET MUZA Mitološki put do kreativnosti

420.00 RSD

Devet kćeri Zevsa, inspiracija i zanos svekolike umetnosti, poslužile su kao vodič autorki za ovaj čarobni priručnik, koristeći mitove kao kreativnu mapu za magično putovanje kroz predivnu zemlju umetnika i stvaralaca svih vremena. Autorka istražuje mitologiju devet Muza da ilustruje kako možemo nadahnuti sebe i prizvati obilje u naše živote. DEVET MUZA Mitološki put do kreativnosti prati priče o Muzama sa Olimpa, objašnjavajući kako da probudimo i kultivišemo naše darove i talente.

Obim: 200 str. | Format: B5 | Cena za inostranstvo: 7 €

Nema na zalihama

Kategorija: Oznake: ,

Opis

DEVET MUZA Mitološki put do kreativnosti

Ejndžliz Erijen

Devet kćeri Zevsa, inspiracija i zanos svekolike umetnosti, poslužile su kao vodič autorki za ovaj čarobni priručnik, koristeći mitove kao kreativnu mapu za magično putovanje kroz predivnu zemlju umetnika i stvaralaca svih vremena. Autorka istražuje mitologiju devet Muza da ilustruje kako možemo nadahnuti sebe i prizvati obilje u naše živote.
Ona prati priče o Muzama sa Olimpa, objašnjavajući kako da probudimo i kultivišemo naše darove i talente. Kao Apolo, koja vodi hor Muza, autorka nas usmerava prema razvijanju kvaliteta koje čeznemo da u potpunosti razvijemo u našim životima: Instinkt, Mudrost, Maštu, Životnu Snagu i Intuitivno Razumevanje.
Knjiga DEVET MUZA Mitološki put do kreativnosti prepuna je citata svetske poezije i književnosti, predivnih ilustracija iz grčke umetnosti, mitskih priča i vežbi stvorenih da pomognu čitaocu u kreativnim naporima – bilo umetničkim, ličnim ili poslovnim – „Devet Muza“ nas privodi Mudrosti koja je srodna i izuzetno moćna danas, kao što je podjednako bila u vreme grčkih bogova.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „DEVET MUZA Mitološki put do kreativnosti“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa

Korpa je prazna

Ukupno bez dostave
RSD0.00
PRIMENI
0