Akcija!

Dr. Džošua Dejvid Stoun: PRIRUČNIK ZA KOMPLETNO UZDIZANJE – Kako da postignete uzdizanje u ovom životu

1,320.00 RSD

Za one koju imaju težnju ka duhovnom preobražaju, ali nemaju čitav život, koliko bi trajalo da izučimo čitavu istoriju duhovnosti, ovaj  izuzetni zbornik je odličan poklon. Stoun je izvukao srž iz obimnih istraživanja i intuitivnih informacija i utopio ih u jednostavno i uzbudljivo istraživanje samorealizacije.

Priručnik za kompletno uzdizanje je istovremeno i praktičan i prosvetljujući. On je vodič kroz prošlost i priručnik “kako da” za uzdizanje.

Stvorena  da se čita kao pregled duhovnog puta, ova knjiga istražuje velike svetske religije, velike Učitelje, duhovnu psihologiju i učenja Učitelja Uzdizanja, sa konkretnim koracima koji vode do ubrzavanja našeg ličnog uzdizanja.

Priručnik za kompletno uzdizanje je temeljni uvod u teme kao što su: Monade, Duša i Ličnost, Bog i Kosmička Hirerarhija, Uzdizanje , Šesta Inicijacija, Dvadeset Uzdižućih  Tehnika za izgradnju svog Količnika Svetlosti, Mantre, Imena Boga i Reči Moći, i 147 Zlatnih ” ključeva” za postizanje Uzdizanja tokom ovog života.

 Obim 484 str, format A5, cena sa popustom 1320 din.

Kategorija:

Dodatne informacije

Težina .450 g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dr. Džošua Dejvid Stoun: PRIRUČNIK ZA KOMPLETNO UZDIZANJE – Kako da postignete uzdizanje u ovom životu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa

Korpa je prazna

Ukupno bez dostave
RSD0.00
PRIMENI
0