Akcija!

Dragiša Milovanović: POMIRITI SE SA SOBOM: Ko sam, Gde sam i Kuda idem?

1,800.00 RSD

Ova knjiga nije proizvod subjektivnog viđenja i spekulativnog nagađanja i sigurno nije plod fantazije. Nastala je iz jasnih saznanja dobijenih višegodišnjim izučavanjem puta duhovnosti. Knjiga obuhvata odgovore na sva bitna pitanja o životu koja muče današnjeg čoveka izgubljenog u brzom življenju i haosu današnjeg sveta: o zdravlju, duhovnosti, i svim ostalim aspektima života ćete naći putokaz u ovoj svojevrsnoj enciklopediji. Pisac se potrudio da napisano bude izneto običnim, jasnim jezikom i podržano logičnim činjenicama – takvim koje objektivni razum ne može da ospori. Međutim, ova knjiga nije napisana da uverava, već da prenese saznanja koja hiljadama godina podstiču ono uzvišeno u ljudskom biću da razmišlja o istinskom smislu života i o stvarnom značenju pojma „postati srećan“.

Obim: 820 str, format: A5, cena sa popustom: 1800 din.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Deveto izdanje knjige „Pomiriti se sa sobom“ dopunjeno je sa četrdeset i dva nova poglavlja u odnosu na osmo izdanje. Pojedina poglavlja su ujedno dopunjena i proširena. Knjiga je nastala sakupljanjem saznanja iz učenja Prirodne filozofije.

Ranijih osam izdanja knjige su u Srbiji prodata u 40.000 primeraka.

 

Dragi čitaoče, pročitajte ovu knjigu u celosti i tada zaključite da li je Bog izmišljen da bi vera u Njega učinila život lakšim, ili je postojanje Višeg sveta neminovna stvarnost koja je postojanju života odredila vrlo jasan smisao. Zapravo, knjiga će dati jasne odgovore na pitanja ko smo zaista, zašto živimo na Zemlji i kuda odlazimo posle ovog života.

Ova knjiga nije proizvod subjektivnog viđenja i spekulativnog nagađanja i sigurno nije plod fantazije. Nastala je iz jasnih saznanja dobijenih višegodišnjim izučavanjem puta duhovnosti.

Knjiga obuhvata odgovore na sva bitna pitanja o životu koja muče današnjeg čoveka izgubljenog u brzom življenju i haosu današnjeg sveta: o zdravlju, duhovnosti, i svim ostalim aspektima života ćete naći putokaz u ovoj svojevrsnoj enciklopediji.

Pisac se potrudio da napisano bude izneto običnim, jasnim jezikom i podržano logičnim činjenicama – takvim koje objektivni razum ne može da ospori. Međutim, ova knjiga nije napisana da uverava, već da prenese saznanja koja hiljadama godina podstiču ono uzvišeno u ljudskom biću da razmišlja o istinskom smislu života i o stvarnom značenju pojma „postati srećan“.

Reč urednika:

Bavim se izdavaštvom već 30 godina i posebno mi je drago da je knjigu ovakvog obima i kvaliteta napisao baš naš čovek. Lično je preporučujem svima koji traže odgovore iz ezoterijske filozofije da je obavezno pročitaju

Dodatne informacije

Težina .800 g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dragiša Milovanović: POMIRITI SE SA SOBOM: Ko sam, Gde sam i Kuda idem?“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa

Korpa je prazna

Ukupno bez dostave
RSD0.00
PRIMENI
0