Akcija!

Džošua Dejvid Stoun: KLJUČEVI UZDIZANJA – Psihologija Duše

1,200.00 RSD

Postoji desetine hiljada knjiga za samopomoć na temu psihologije i ljudskih odnosa; međutim, ima veoma malo knjiga koje teme  duše i duha  integrišu u sliku. Većina knjiga o ovoj temi fokusira se na samo-realizaciju na nivou ličnosti. Novi talas u oblasti psihologije je transpersonalna ili psihologija duše, sto će dovesti do monadne psihologije za naprednije učenike na putu.

Celokupno razumevanje psihologije se potpuno menja kad je duša pravilno integrisana. Kažu da samo-realizacija na ličnom nivou donosi sreću, samo-realizacija na nivou duše donosi radost, a samo-realizacija monadskog i duhovnog nivoa donosi blaženstvo.

 

Iz sadržaja: Razvoj ličnih moći i svesni i podsvesni um; Bezuslovna ljubav ka sebi i unutrašnje dete; Integrisanje tri uma i četiri tela; Svesnost Hrista i kako je doseći; Hipnoza i samohipnoza; Fizička besmrtnost; Ezoterično razumevanje seksualnosti; Ljudska aura i 7 tela; Dvadeset dve čakre; Podizanje kundalini; Kanalisanje; Duhovna perspektiva snova i spavanja; Zakoni manifestacije; Zakoni karme; Deca današnjeg sveta.

Obim 444 str, format A5, cena sa popustom 1200 din.

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Dodatne informacije

Težina .450 g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Džošua Dejvid Stoun: KLJUČEVI UZDIZANJA – Psihologija Duše“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa

Korpa je prazna

Ukupno bez dostave
RSD0.00
PRIMENI
0