HOMEOPATIJA ZA POČETNIKE

660.00 RSD

Da li vam se desilo da vam neko kaže da mora da vam se sve nacrta da biste zapamtili? Knjiga HOMEOPATIJA ZA POČETNIKE je napisana da bi i vama bilo lakše da upamtite zašto se neki homeopatski lek daje nekome, na primer, zbog glavobolje, a drugom taj lek ne odgovara. Tako stičete odmah sliku o nekom leku na jednostavan i lak način. Kroz karikaturu i mali tekst, Arnika postaje odjednom deo svake kućne apoteke.

Obim: 100 strana, Pun kolor, Cena sa 40% popusta |  Možete kupiti elektronsko izdanje knjige klikom na ikonice:

android_market     Apple_ibookstore

Nema na zalihama

Opis

HOMEOPATIJA ZA POČETNIKE

Da li vam se desilo da vam neko kaže da mora da vam se sve nacrta da biste zapamtili? Knjiga “HOMEOPATIJA ZA POČETNIKE” je napisana da bi i vama bilo lakše da upamtite zašto se neki homeopatski lek daje nekome, na primer, zbog glavobolje, a drugom taj lek ne odgovara. Tako stičete odmah sliku o nekom leku na jednostavan i lak način. Kroz karikaturu i mali tekst, Arnika postaje odjednom deo svake kućne apoteke.
Da li  ste poslovni čovek, posao obavljate sedeći i imate malo vremena da prošetate? Rad je važniji od zdravlja, stalno ste u žurbi, jer ste veoma tačni, skloni piću, kafi, cigaretama, budite se u 4h ujutru, loše spavate?  E onda vam treba Nux vomica. To je glavni lek za poslovne ljude. Objašnjenje problema u slici i reči biće vam od pomoći za prvazilaženje akutnih tegoba u svakodnevnom životu. Unapredite zdravlje, jačajte odbrambenu sposobnost organizma, poboljšajte kvalitet života. Sve je u vašim rukama.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „HOMEOPATIJA ZA POČETNIKE“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa

Korpa je prazna

Ukupno bez dostave
RSD0.00
PRIMENI
0