IZGUBLJENO HRIŠĆANSTVO APOSTOLA PAVLA I JOVANA

290.00 RSD

Epohalno otkriće o falsifikovanju suštine verskog učenja hrišćanske religije tokom prva tri veka nove ere. Sa puno argumenata autor knjige pokazuje da se izvorna Hristova vera nije zasnivala na Bogu-tvorcu sveta i natprirodnom Hristovom vaskrsenju tri dana nakon njegovog raspeća na krstu, kako to danas uči zvanična Crkva, već na Bogu-ljubavi i vaskrsenju Hrista i hrišćana kroz Crkvu-ljudsku zajednicu utemeljenu na principu ljubavi, unutar koje su se sva materijalna bogatstva delila među članovima Crkve na jednake delove.

Obim: 200 strana
Cena za inostranstvo: 5 €

 

Nema na zalihama

Opis

IZGUBLJENO HRIŠĆANSTVO APOSTOLA PAVLA I JOVANA

Epohalno otkriće o falsifikovanju suštine verskog učenja hrišćanske religije tokom prva tri veka nove ere. Sa puno argumenata autor knjige pokazuje da se izvorna Hristova vera nije zasnivala na Bogu-tvorcu sveta i natprirodnom Hristovom vaskrsenju tri dana nakon njegovog raspeća na krstu, kako to danas uči zvanična Crkva, već na Bogu-ljubavi i vaskrsenju Hrista i hrišćana kroz Crkvu-ljudsku zajednicu utemeljenu na principu ljubavi, unutar koje su se sva materijalna bogatstva delila među članovima Crkve na jednake delove. Knjiga otkriva da se danas pod hrišćanskim imenom, zapravo propoveda starozavetna religija, i kako je ona suštinski drugačija od autentičnog Hristovog religijskog učenja, zbog čega je uostalom i sam Hrist ubijen, upravo od strane najviših predstavnika sveštenstva starozavetne religije, a prva Crkva u Jerusalimu nasilno razorena.

Autor koristi istorijski podatak da je Hrist, dan pre svoje smrti, skupa sa svojim učenicima, na jevrejskoj obrednoj večeri formirao prvu Crkvu, što znači da Hrist nije vaskrsao tri dana nakon svoje smrti na krstu, kako se danas smatra, već dan pre svoje smrti kroz Crkvu.

Pročitajte odlomak iz knjige

Obim: 200 strana
Cena za inostranstvo: 5 €

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „IZGUBLJENO HRIŠĆANSTVO APOSTOLA PAVLA I JOVANA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa

Korpa je prazna

Ukupno bez dostave
RSD0.00
PRIMENI
0