Akcija!

KIDANJE KARMIČKIH OKOVA

(1 recenzija korisnika)

480.00 RSD

Karmu stvaramo sami

Karma, lanac uzroka i posledica, simbolizovana je konopcem s mnogo vlakana koji biće čoveka drži u okovima patnje i nužnosti mnogih reinkarnacija. Vlakna karmičkog užeta su aktivnosti, misli, želje i pritajene sklonosti ličnosti koje leže skrivene u dubinama podsvesnog uma. Rezultat toga jeste robovanje mnogim objektima, idejama, fantazijama i prijatnostima koje se takmiče za pažnju uma.

Obim: 100 str, format A5, cena sa popustom: 480 din

android_market     Apple_ibookstore

Kategorija: Oznaka:

Opis

KIDANJE KARMIČKIH OKOVA

KIDANJE KARMIČKIH OKOVA:

“U osam poglavlja uključenih u ovu knjigu Svami Rama izlaže niz stanovišta o čovekovoj najvažnijoj odgovornosti shvatanju samoga sebe. Karma, aktivnost delovanja i postojanja, simbolizovana je konopcem sa mnogo vlakana koji biće drži u okovu patnje i nužnosti mnogih reinkarnacija. Vlakna karmičkog užeta su aktivnosti, misli, želje i pritajene sklonosti ličnosti, koje leže sakrivene u dubini podsvesnog uma. Posledica tih kontinuiranih aspekata karme je držanje uma u stanju stalnog pokreta i nemira, kao i spoljašnje usmerenosti u traganju za namirenjem ili utaženjem. Rezultat toga jeste robovanje mnogim objektima, idejama, fantazijama i prijatnostima koje se takmiče za pažnju uma.”

Karmu stvaramo sami

Karma, lanac uzroka i posledica, simbolizovana je konopcem s mnogo vlakana koji biće čoveka drži u okovima patnje i nužnosti mnogih reinkarnacija. Vlakna karmičkog užeta su aktivnosti, misli, želje i pritajene sklonosti ličnosti koje leže skrivene u dubinama podsvesnog uma. Karmu stvaramo sami. Ono što doživljavamo danas rezultat je onoga što smo stvorili u prošlosti. Dakle i budućnost stvaramo sami. Budućnost oslobođenja od sopstvenih okova.

Pročitajte odlomak iz knjige

 

Dodatne informacije

Težina .200 g

1 recenzija za KIDANJE KARMIČKIH OKOVA

  1. Markin

    Goran Interesantna tema! Jos jedan dokaz da se od nas kriju veoma bitne i po zivot vazne uput,upozorenja.Velika hvala za ovaj prijevod.A gdje je oatslo?

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa

Korpa je prazna

Ukupno bez dostave
RSD0.00
PRIMENI
0