Akcija!

LEČENJE BAHOVIM KAPIMA

820.00 din. 660.00 din.

“LEČENJE BAHOVIM KAPIMA – Teorija i praksa” je najiscrpniji priručnik na našim prostorima o čudesnom metodu isceljivanja Bahovim cvetnim esencijama i holističkom pristupu ljudskom zdravlju. Detaljan vodič kako 38 Bahovih cvetnih kapi deluju, kako da pronađete prave kapi za vas, iskustva u lečenju i sve ostalo što bi moglo u praktičnom smislu da vam pomogne …

Obim: 250 strana | Cena sa 20% popusta  |  Možete kupiti elektronsko izdanje knjige klikom na ikonice:

android_market     Apple_ibookstore

Opis

LEČENJE BAHOVIM KAPIMA

Teorija i praksa 

LEČENJE BAHOVIM KAPIMA je detaljan vodič kako da pronađete prave kapi za vas i sve ostalo što bi moglo u praktičnom smislu da vam pomogne da u potpunosti uđete u još jedan čudesni, bajkoviti  i prelepi svet koji nam priroda nudi za naše zdravlje, dobrobit i potpuno uživanje u lepoti sveta koji nas okružuje.

„Bolest je isključivo korektivne prirode; nije pokoriva, ni okrutna, već je sredstvo kojim nam naše duše ukazuju na greške koje pravimo, kako bismo bili sprečeni da nastavimo sa time i sebi nanesemo još veću štetu. Vraćaju nas na stazu Istine i Svetlosti sa koje nikada nije ni trebalo da skrenemo.“
Bezvremenska istinitost ove izjave koju je izrekao engleski doktor Edvard Bah pre više od pedeset godina naročito dolazi do izražaja u ovom „nju ejdž“ vremenu „humanizovane“, „psihosomatske“ i „holističke“ medicine, i ponovo se javlja veliko interesovanje za Bahove cvetne esencije, baš kao što je dr. Bah i predvideo.

Ovaj holistički pristup zdravlju, bolesti i lečenju zasnovan je na konceptu savršenog Jedinstva svih stvari, i Jedinstvenosti svakog sistema unutar njega. Svako od nas nalazi se na svom jedinstvenom i neponovljivom putu kroz život, a stanje u kojem nam je zdravlje u svakom trenutku treba da nam služi kao parametar koji pokazuje stupanj do kojeg smo na tom putu stigli.

Pročitajte odlomak iz knjige

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će napisati recenziju “LEČENJE BAHOVIM KAPIMA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share This