OBNAVLJANJE ČOVEČIJEG ORGANIZMA KONCENTRACIJOM NA BROJEVE

2,740.00 RSD

U knjizi je predstavljen sistem izgradnje zdravlja putem koncentracije na sedmobrojčane, osmobrojčane i devetobrojčane nizove koje je Grigori Grabovoi primio tokom svog praktičnog rada. Udubljivanjem u taj “Princip izgradnje zdravlja”, možemo dobiti koncentraciju iz već postojeće koncentracije i doneti zaključke koji omogućavaju sveobuhvatnu dijagnozu.

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Opis

Grigori Grabovoi je autor Učenja o “Spasenju i harmoničnom razvoju”, koje je potvrdjeno od strane službenih UNO dokumenata. Pored ostalog on je vidovit, iscelitelj i specijalist za Energoinformatiku. Od strane ruske Akademije za Prirodnu znanost, on je nagradjen srebrenom medaljom nosioca Nobelove nagrade I.P.Pavlova, “za razvoj medicine i zdravstva”.

U knjizi “OBNAVLJANJE ČOVEČIJEG ORGANIZMA KONCENTRACIJOM NA BROJEVE” predstavljen je sistem izgradnje zdravlja putem koncentracije na sedmobrojčane, osmobrojčane i devetobrojčane nizove koje je Grigori Grabovoi primio tokom svog praktičnog rada. Osnovni brojčani nizovi su sedmobrojčani, jer prihvataju izgradnju i obnovu organizma uopšte. Za analitički praktičan rad, u sadržaju i unutar teksta sadržani su i osmobrojčani i devetobrojčani nizovi.
Udubljivanjem u taj “Princip izgradnje zdravlja”, možemo dobiti koncentraciju iz već postojeće koncentracije i doneti zaključke koji omogućavaju sveobuhvatnu dijagnozu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „OBNAVLJANJE ČOVEČIJEG ORGANIZMA KONCENTRACIJOM NA BROJEVE“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa

Korpa je prazna

Ukupno bez dostave
RSD0.00
PRIMENI
0