Akcija!

SEKSUALNE PIKANTERIJE – I deo

630.00 RSD

Knjiga namenjena čitaocima koji žele da otkriju nove poze za intenzivnije uživanje u seksu, tehnike i savete potpuniju predanost partnera jedno drugom.

Obim 210 str, Format A5, cena sa popustom 630 din

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Opis

 SEKSUALNE PIKANTERIJE knjiga namenjena čitaocima koji žele da otkriju nove poze za intenzivnije uživanje u seksu, tehnike i savete potpuniju predanost partnera jedno drugom.

Ova detaljna studija, zasnovana na tekstovima bez lažnih tabua, ima samo jedno za cilj: da vam prenese nebrojene mogućnosti oralnog seksa, jedne od najuzbudljivijijh praksi koja privlači podjednako žene i muškarce, a koje će vam pomoći da svog partnera ili partnerku vinete u najudaljenije orbite ekstaze.

Na stranicama ove knjige ćete naići na položaje poput  Jahanja,  Kočija,  Mačke,  Dominacije,  Poklona, Prepuštanja licem u lice,  i još mnoge druge.

Pišući jasnim jezikom, bez inhibicija, Alisija Galjoti, renomirani stručnjak iz oblasti seksologije, autor brojnih bestselera poput Nove ilustrovane Kama Sutre i drugih seksualnih priručnika, vam otkriva najintimnije tajne oralnog seksa i savete kako da u njemu maksimalno uživate.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „SEKSUALNE PIKANTERIJE – I deo“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa

Korpa je prazna

Ukupno bez dostave
RSD0.00
PRIMENI
0