Akcija!

STABILIZOVANI ALICIN

650.00 din. 520.00 din.

Najlekovitiji sastojak belog luka 

Opšte je poznato da je beli luk od početaka istorije jedna od najpoznatijih biljaka, najjači prirodni antibiotik – uništava najširi spektar bakterija koje napadaju ljudski organizam, ali da ima i najjače prirodno antivirusno, antigljivično i protivparazitno dejstvo.

Obim: 150 strana | Cena je sa 20% popusta

Opis

STABILIZOVANI ALICIN

Najlekovitiji sastojak belog luka 

Opšte je poznato da je beli luk od početaka istorije jedna od najpoznatijih biljaka, najjači prirodni antibiotik – uništava najširi spektar bakterija koje napadaju ljudski organizam, ali da ima i najjače prirodno antivirusno, antigljivično i protivparazitno dejstvo.  Alicin je najlekovitiji sastojak belog luka, a otkriven je tek 1944. i dugo nije mogao biti stabilizovan da bi se izdvojio i koristio za lečenje širokog spektra bolesti. Posebno je bitno dejstvo Alicina na nove bolesti i superbakterije i superviruse potpuno otporne na antibiotike (SARS, Streptokoke nedavno otkrivene u Nemačkoj, MRSA, AIDS…)

Naučnik Piter Džosling iz Engleske je pre nekoliko godina uspeo da posebnim metodom stabilizuje Alicin i upakuje ga u kapsulu od 180 mg, čije dejstvo je jednako količini od 30 režnjeva belog luka, bez ikakvog mirisa i zadah a na luk!  Ni jedan drugi proizvod na tržištu na bazi belog luka ne sadrži ni blizu toliku količinu Alicina.

U knjizi STABILIZOVANI ALICIN je detaljno opisano dejstvo Alicina na veliki broj danas najrasprostaranjenijih bolesti, sa fotografijama i ilustracijama.

Pročitajte odlomak iz knjige

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će napisati recenziju “STABILIZOVANI ALICIN”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share This