Akcija!

STABILIZOVANI ALICIN

520.00 RSD

Najlekovitiji sastojak belog luka 

Opšte je poznato da je beli luk od početaka istorije jedna od najpoznatijih biljaka, najjači prirodni antibiotik – uništava najširi spektar bakterija koje napadaju ljudski organizam, ali da ima i najjače prirodno antivirusno, antigljivično i protivparazitno dejstvo.

Format: A5, Obim: 150 str, Cena sa popustom 520 din

Opis

STABILIZOVANI ALICIN

Najlekovitiji sastojak belog luka 

Opšte je poznato da je beli luk od početaka istorije jedna od najpoznatijih biljaka, najjači prirodni antibiotik – uništava najširi spektar bakterija koje napadaju ljudski organizam, ali da ima i najjače prirodno antivirusno, antigljivično i protivparazitno dejstvo.  Alicin je najlekovitiji sastojak belog luka, a otkriven je tek 1944. i dugo nije mogao biti stabilizovan da bi se izdvojio i koristio za lečenje širokog spektra bolesti. Posebno je bitno dejstvo Alicina na nove bolesti i superbakterije i superviruse potpuno otporne na antibiotike (SARS, Streptokoke nedavno otkrivene u Nemačkoj, MRSA, AIDS…)

Naučnik Piter Džosling iz Engleske je pre nekoliko godina uspeo da posebnim metodom stabilizuje Alicin i upakuje ga u kapsulu od 180 mg, čije dejstvo je jednako količini od 30 režnjeva belog luka, bez ikakvog mirisa i zadah a na luk!  Ni jedan drugi proizvod na tržištu na bazi belog luka ne sadrži ni blizu toliku količinu Alicina.

U knjizi STABILIZOVANI ALICIN je detaljno opisano dejstvo Alicina na veliki broj danas najrasprostaranjenijih bolesti, sa fotografijama i ilustracijama.

Pročitajte odlomak iz knjige

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STABILIZOVANI ALICIN“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa

Korpa je prazna

Ukupno bez dostave
RSD0.00
PRIMENI
0