Akcija!

Zlatni rudnik

1,200.00 RSD

– put do srca vaše kreativnosti
Autorka bestselera o kreativnosti “Put umetnika” polazi od tvrdnje da su svi ljudi, bez izuzetka, kreativni, te da je način osmišljavanja i obogaćivanja života – otkriće te kreativnosti, odnosno samootkrivanje kroz kreativnost.
Obim 380 str, format B5, cena sa popustom 1200 din

 

Nema na zalihama

Kategorija:

Opis

Zlatni rudnik

Džulija Kamerun

Zlatni rudnik – Autorka bestselera o kreativnosti “Put umetnika” polazi od tvrdnje da su svi ljudi, bez izuzetka, kreativni, te da je način osmišljavanja i obogaćivanja života – otkriće te kreativnosti, odnosno samootkrivanje kroz kreativnost.
U njoj je, kako kaže autorka, reč o duhovnom kodu – kao što svi imamo svoj DNA, koji se izražava bojom očiju, telesnom konstitucijom, tako imamo i svoj duhovni DNA, koji valja otkrivati. Svoju teoriju poznata američka spisateljica podupire bogatim metaforama i aforizmima. Svojom umetničkom nadarenošću i bogatim učiteljskim iskustvom, Džulija Kamerun proširuje vaše kreativne vidike, vodeći vas kroz stotine maštovitih, podsticajnih i uzbudljivih zadataka kroz koje ćete naučiti da razvijete sopstvenu kreativnost. Svaki od njih vas zaokuplja i “unutrašnjom igrom” vodi prema istinskom napretku, kao i duševnom i telesnom ozdravljenju.

Zamišljen kao “putovanje u srce kreativnosti”, Zlatni rudnik vas vodi kroz sedam kraljevstava:

  • Kraljevstvo reči, u kojem koristeći mudro sopstveni govor, pletemo sliku o samima sebi.
  • Kraljevstvo slike, gde učimo da primamo podatke celim svojim bićem, kao i da cenimo sopstvene stavove, intuiciju i osećanja.
  • Kraljevstvo zvuka, u kojem vibriramo u skladu s tokom kreativnog života i tako svakom danu osiguravamo “zvučnost”.
  • U Kraljevstvu odnosa usavršavamo veštine i razvijamo slobodu biranja ljudi kojima možemo da verujemo.
  • Kraljevstvo samosvesti je mesto gde se oslobađamo samoprezira i vedra duha napuštamo dno uzdižući se prema vrhu, uvereni u snagu sopstvenih kreativnih napora.
  • Putovanjem kroz Kraljevstvo duhovnosti istražujemo i jačamo vezu s višim oblicima svesti, otkrivajući neočekivano bogatstvo sopstvene unutrašnjosti.
  • U Kraljevstvu mogućnosti napokon utiremo besprekornu životnu stazu obasjanu kreativnom

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zlatni rudnik“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa

Korpa je prazna

Ukupno bez dostave
RSD0.00
PRIMENI
0