POZIV AUTORIMA

POZIV AUTORIMA NA OBJAVLJIVANJE KNJIGA SAMOFINANSIRANJEM

Sve više je autora knjiga iz Srbije i regiona, iz oblasti koje objavljujemo, a koji žele da im objavimo knjige. Mnogi od njih su sami finansirali objavljivanje svojih dela u našoj izdavačkoj kući, a čak se desilo da je to učinio i svetski poznat autor iz Amerike, Majkl Rouč, koji je sam finansirao objavljivanje svoje knjige “Sekač dijamanata” u našoj izdavačkoj kući, primenu budističkih principa na biznis, knjigu koja je svetski bestseler, prodatu u milion primeraka – i bez obzira na to, Majkl je odlučio da pomogne objavljivanje i te i jos nekoliko svojih knjiga koje su u pripremi. U poslednjih 15 godina bilo je puno primera da su čak i renomirani pisci kao što je pokojni Berislav Kosier finansirali objavljivanje svojih dela u našoj izdavačkoj kući, a ima i danas puno zainteresovanih iz celog regiona – trenutno smo u pregovorima i pripremnim fazama objavljivanja za 3-4 takva naslova.

Motivi autora da sami finansiraju objavljivanje svog dela u našoj izdavačkoj kući su očigledni: u prethodnih 25 godina smo od Izdavačke kuće Esotheria stvorili regionalni brend bez konkurencije u bivšoj Jugoslaviji. Mnogima koji pišu knjige iz duhovnih oblasti i fantastike je čast da im knjiga izađe pod imenom i brendom Esotherie, a distribucija (uz marketing i PR) koji imamo utiču da se knjige prodaju u celoj bivšoj Jugoslaviji, u svim bitnim knjižarama u Srbiji i regionu, na svim bitnim sajmovima knjiga u regionu, preko našeg sajta koga bez ikakve reklame poseti godišnje blizu 100.000 pojedinačnih posetilaca iz regiona i sveta.

Nismo do sada pozivali autore ovako javno na taj vid saradnje, jer su se sami javljali, ali sada to činimo, da i oni koji nam se nisu obratili znaju za postojanje te mogućnosti. Naravno, knjige koje žele da objavimo moraju zadovoljiti uredničke kriterijume i kvalitete, kao i stilske i sadržajne i biti iz oblasti koje objavljujemo.

Svi zainteresovani mogu se javiti mailom na [email protected] i poslati osnovne informacije o svojoj knjizi koju žele da bude objavljena u našoj izdavačkoj kući: reprezentativan odlomak, opis sadržaja i sam sadržaj po poglavljima, biografiju autora i sl. Za detaljnije uslove oko cene i ostalih troskova cemo vas naknadno kontaktirati, ukoliko se odlucimo za dalju saradnju.

Hvala na razumevanju i saradnji.

Urednik Vladimir Madić

 

Vaša korpa

Korpa je prazna

Ukupno bez dostave
RSD0.00
PRIMENI
0