Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-23%

PRODAVNICA ISTINE

620 RSD

Prodavnica Istine je priča žene o potrazi za izgubljenim delovima svoje duše. U tamni bunar te potrage nas gurne nezadovoljstvo, bolesti ili truli odnosi. Psiha žene oduvek vapi da pronađe svoje kosti, ali samo jačina strastvene želje za znanjem može da nas ščepa za kosu i natera da krenemo u potragu, sa kartom u jednom pravcu…

Dubina ili dosada? Istina ili zadovoljstvo? Ljubav ili moć? Čega si gladna? I da li samo oni koji tragaju mogu da pronađu blago? Prodavnica istine ima odgovore na pitanja. Prošetaj unutra, razgledaj… Istina je bliže nego što misliš…

Obim: 226 str, Format A5, Cena sa popustom: 620 din.

Edicija: Autor/ka:

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

Opis

Bojana Blažević: PRODAVNICA ISTINE

Bojana Blažević, predstavnik nove generacije duhovno osvešćenih žena XXI veka, koje pišu da bi dubinski spoznale prirodu onoga što već i oblaci i ptice na nebu zovu povratak u matrijarhat i obnova ženskog elementa u svima nama, doba Majke planete Zemlje – učiteljica joge i terapeut, „piše da bi mogla da diše„, kao i svi mi „u potrazi za izgubljenim delovima svoje duše“.

Sve više ćemo objavljivati ovakve knjige, ne da bismo se uklopili u trend i podilazili ženama, nego upravo jer žene danas postaju nosioci mudrosti koja može spasiti ovu planetu. Naravno i žena u svakom od nas muških, u koliko uspemo da pronađemo ženski deo naše duše, će nas spasiti od nas samih. A spasenje nam je itekako potrebno….

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „PRODAVNICA ISTINE“
SORTIRAJ PO CENI
EDICIJE
KNJIGA NEDELJE SA 40% POPUSTA

Na knjigu nedelje imate popust 40% 7 dana u toj nedelji. Nakon toga će redovan popust opet biti 20%, što je osnovni popust na sve naslove na našem sajtu.

Filter
Zatvori