SCnet

UKLJUČITE SE BESPLATNO U SCnet – NAJVEĆE UDRUŽENJE POTROŠAČA U SRBIJI, SA MOGUĆNOŠĆU VELIKIH ZARADA!

Poštovani čitaoci,

Pozivamo Vas da se učlanite u najveće udruženje potrošača u Srbiji. U sličnom obliku postoji već više od 3 godine u Mađarskoj, gde je za to vreme udružilo 460.000 potrošača i 17.500 firmi partnera! Tako su i postali najveći MLM sistem sa prometom od preko 90 miliona evra godišnje. Mnogi članovi su zaradili više desetina, pa čak i stotina hiljada evra za godinu dana.

U Srbiji je u prošloj godini počela gradnja predmreže i za 9 meseci se učlanilo preko 15.000 ljudi. Zvanično je ova mreža počela da radi početkom 2010. godine u Srbiji pod imenom Shopping Center Network Serbia AD i počelo je učlanjavanje partnerskih firmi preko kojih ćete moći povratiti i do 80% novca kojeg trošite na svakodnevne životne potrebe, kroz najnapredniji sistem nagrađivanja ikad viđen u MLM sistemima.

Suština sistema je da vam se od svega što kupujete (od hleba i mleka do kuće) neki procenat vrati, tako što će firma u kojoj ste tu robu kupili neki procenat uplatiti Scnetu, a ovaj rasporediti svojim članovima. Tako ćete vremenom zarađivati mnogo više nego da ste dobili običan popust u trgovini na kupljenu robu! Svi smo mi potrošači, hteli to ili ne, jer svakodnevno moramo da kupujemo životne potrebe, od hrane pa na dalje. Ovaj sistem je pronašao genijalan način da vam se veći deo životnih troškova vrati!

Ne postoji nikakvo plaćanje, članarina ili obavezna kupovina. Ne nudi se određena roba.

Dovoljno je da se besplatno učlanite na identifikacioni broj urednika Izdavačke kuće Esotheria, Vladimira Madića 12252 na sajtu www.scnetsrbija.com/esoteric ili na identifikacioni broj suvlasnika i art direktora Bojane Gnjatović sa linkom www.scnetsrbija.com/skywalker i pozovi se na broj ID 018221 i da dalje učlanjujete i vi što više poznanika i prijatelja.

Ne postoji piramidalni sistem kakav se često viđa u drugim MLM sistemima, već su podjednake šanse i za one na vrhu, kao i za one koji su se tek učlanili, ako svi nastave da besplatno učlanjuju veliki broj ljudi.

Ovaj MLM sistem u sebi ima ugrađene sve moderne načine nagrađivanja, a za ovu tvrdnju je najbolji dokaz rezultat koji je u susednoj Mađarskoj ostvaren. Skoro sav novac ušteđen kupovinom kod firmi partnera se vraća nazad potrošačima kroz nekoliko vidova nagrađivanja! To sve možete detaljnije da proučite na odeljku sajta www.scnetsrbija.com/ofirmi.php?page=15 (Kako zaraditi/Marketing plan I deo)

U koliko su vam potrebna dodatna objašnjenja kako Scnet funkcioniše (potrebno je neko vreme da se složeni sistem nagrađivanja u 5 nivoa shvati) možete ostaviti svoj broj u redakciji ID ESOTHERIA (pozvaće vas urednik) ili pozvati našeg saradnika Mihajla na tel 063/1400140.

Već ove godine planiran je razvoj u okolne zemlje i zato ne propustite ovu priliku! Registrujte se besplatno, proučite sadržaj sajta, poslušajte WEB konferencije svakoga dana i proširite informaciju vašim prijateljima!

Naša izdavačka kuća je jedna od prvih firmi koja je sklopila ugovor sa SCNet Serbia AD udruženjem potrošača!

Za sve koji se besplatno učlane spremili smo poklon:
jednu knjigu po izboru sa spiska rasprodaje!

Za svakoga koga dalje budete učlanili na svoj broj dobićete još po jednu knjigu na poklon sa spiska rasprodaje.
SVI KOJI SE UČLANE IMAJU DODATNI POPUST OD 5% NA SVA IZDANJA ID ESOTHERIA (vraća se kroz Scnet sistem nagrađivanja članovima)
Spisak ćete naći u ovom katalogu ili na našem sajtu www.esotheria.com

Pridružite nam se na Facebooku facebook_logoSCnet

SCnet

Share This