Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

Kako postati član kluba čitalaca

Članstvo u Klubu stiče se prvom kupovinom i registracijom na našem sajtu „esotheria.com“. Privatnost je zagarantovana. Nakon prijave ste registrovani.

Članovi kluba čitalaca koji su zaboravili svoju lozinku, mogu zatražiti novu prilikom prijave ili zatražiti putem email-a: info@esotheria.com

Za sva pitanja u vezi sa klubom čitalaca možete se obratiti e-mailom na info@esotheria.com.

U slučaju da želite da promenite neke od vaših trenutnih podataka (lozinku, adresu, e-mail adresu, …), to možete učiniti sami na svom profilu nakon registracije/prijave.

Šta dobijate učlanjenjem u klub čitalaca

Učlanjenjem u Klub naši čitaoci stiču pravo na popust od 20% u na sve Esotheria naslove. Popust od 20% možete ostvariti unosom promo koda koji dobijate putem email-a, takođe popust možete ostvariti i ličnom kupovinom u našoj knjižari u Beogradu.

Redovni kupci – Članovi Kluba imaju privilegiju da na svaka tri meseca ostvare sve veće popuste, koji će im Esotheria knjige učiniti još pristupačnijim.

Profil – Mogućnost da vidite sve vaše narudžbine sa svog profila. U svakom momentu možete da vidite sve vaše narudžbe, ažurirate podatke za dostavu i još mnogo opcija.

Poklon – Članovi stiču pravo na razne poklone koje ćemo vam povremeno darovati.

Komentari – Članovi stiču pravo da komentarišu, podele svoje iskustvo vezano za određene naslove i oceni iste.

Forum – Članovi stiču pravo da učestvuju u diskusijama na forumu (koji će uskoro biti dostupan na našem sajtu) koji je rezervisan samo za članove kluba čitalaca ESOTHERIA.

Forum smo zamislili kao mesto gde će čitaoci i zaljubljenici naših edicija moći da razmenjuju iskustva, preporučuju knjige, predlažu izdanja i dolaze do željenih informacija. Nadamo se da je i vaša želja ista, a ukoliko je tako, predlažemo vam da se odmah učlanite.

Pravila kluba

– Poštujte sve članove kluba
– Ne vređajte nikoga ni po kojoj osnovi
– Ne objavljujte vaše reklame i oglase na nepredviđenim mestima
– Ne iznosite podatke koje niste proverili
– Obraćajte se drugim članovima putem privatnih poruka, a ne preko foruma.

Kontakt

Sva pitanja i informacije u vezi sa Esotheria klubu čitalaca možete dobiti mejlom (info@esotheria.com), telefonom (011/306-5952) ili putem kontakt forme.

O novim pogodnostima i privilegijama članova kluba biće povremeno obavešteni.