Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-20%

NEBESKO SEME

1,450 din

Komentari Isusovih kazivanja iz gnostičkog „Jevanđelja po Tomi“

Možda najbolja Oshova knjiga na našem jeziku!
Po tome kako pogađa u srž duhovnih problema nalazi se rame uz rame sa najpopularnijom Oshovom knjigom kod nas- fascinantnim delom Moj Put, Put Belih Oblaka.
Obim: 500 strana | Cena je sa 20% popusta | Cena za inostranstvo: 11 €

Edicija: Autor/ka:

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

Opis

NEBESKO SEME

Komentari Isusovih kazivanja iz gnostičkog „Jevanđelja po Tomi“

Možda najbolja Oshova knjiga na našem jeziku!
Po tome kako pogađa u srž duhovnih problema nalazi se rame uz rame sa najpopularnijom Oshovom knjigom kod nas- fascinantnim delom Moj Put, Put Belih Oblaka.

U Nebeskom Semenu prosvetljeni Majstor razbija mnoštvo predrasuda i zabluda o Hristu, prodire u misterije tajnih Isusovih izreka o unutrašnjoj iluminaciji, prepunih skrivene mudrosti, i razotkriva učenja, koja su crkve milenijumima prikrivale od naših očiju i ušiju.

„GORUŠIČINO SEME
Ljudski odnosi mnogo su se promenili, ali su postali sve gori i gori. Dubina je iščezla u svim dimenzijama: žena više nije žena nego devojka. Mu’ nije suprug nego mladić, dečko. Prijateljstvo i nije tako loše, ali ne ide naročito
duboko. Brak je za nešto što se dešava isključivo u dubinama — on i jeste događaj na najdubljim nivoima, i sve dok vam se ne desi, ostajete plitki. Ako se ne predate, nikada nećete da se usudite na skok.
Možete da plutate po površini, ali onda dubina nije za vas. Naravno, ići u dubinu stvarno je opasno — tako i mora da bude, jer vi ste uspešni i snalažljivi samo na površini. U plićaku dejstvujete kao automat, i nikakva svesnost nije vam nužna.  Ali, što više prodirete u dubinu, to vam je budnost sve neophodnija, jer u tim dubinama smrt je moguća svakog trenutka. Drugim rečima, strah od dubine stvorio je plitkoću u svim međuljudskim odnosima. Sve je to tako nezrelo.“

[button link=“http://esotheria.com/wp-content/uploads/2014/06/nebesko_seme.pdf“ type=“icon“ icon=“paper“ newwindow=“yes“] Pročitajte odlomak iz knjige[/button]

Obim: 500 strana | Cena je sa 20% popusta | Cena za inostranstvo: 11 €

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „NEBESKO SEME“
Filter
Zatvori