Akcija!

12 KORAKA DO SIROVE ISHRANE

920.00 din. 800.00 din.

Kako okončati zavisnost od kuvane hrane

U poslednjih desetak godina Viktorija Butenko je uvela potpuno nov pristup ishrani i postala pravi guru „žive“ hrane. U ovom dopunjenom izdanju njene hvaljene knjige, naglašava mnoge prednosti sirove ishrane.

Obim: 250 strana, Cena sa 20% popusta | Možete kupiti elektronsko izdanje knjige klikom na ikonice:

android_market     Apple_ibookstore

Opis

12 KORAKA DO SIROVE ISHRANE

Kako okončati zavisnost od kuvane hrane

Navodeći najnovija naučna istraživanja, autorka pomaže čitaocu da prevaziđe „zavisnost od kuvane hrane“, kroz fizičke, psihičke i duhovne faze životnog stila sirove ishrane. Butenko takođe pokriva praktične aspekte, nudeći pomoćne savete i višestruke strategije za formiranje i usvajanje novih zdravih navika. Njeno znanje stručnjaka kombinovano sa stilom koji osvaja čitaoca čini ovu knjigu korisnom kako onima koji su sezonski na sirovoj ishrani, tako i onima koji se interesuju za zdraviji život, žele biti vitalniji, srećniji i uspešniji.
Zašto sirova hrana? Gde je počela moja pretraga?
“… Već sam i pre čula za sirovu hranu, ali nisam bila tako naivna da u to poverujem. I zato sam zapitala Elizabet:
«Verujete li vi stvarno da ljudi mogu da žive samo od voća, povrća, koštunjavog voća i semenja, i to presnog?!» Elizabet je u prilog svoje tvrdnje iznela tri nepobitna argumenta: prvo, životinje ne kuvaju; drugo, ona već dvadeset godina jede isključivo sirovu hranu i izlečila je rak debelog creva; i treće, niko od nas se nije rodio sa šporetom obešenim o pupkovinu. Ova objašnjenja bila su sve samo ne naučna, ali meni nije padalo na pamet ništa čime bih ih pobila…”

Pročitajte odlomak iz knjige

Dodatne informacije

Težina .400 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će napisati recenziju “12 KORAKA DO SIROVE ISHRANE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share This