Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-20%

KNJIGA ANĐEOSKIH BROJEVA, Mistik Mikaila

1,200 din

Jeste li ikada primetili da se budite u tačno isto vreme svake noći? Ili zaglavite na određenom broju stranice knjige? Šta je s tim što se upravo ti brojevi ponavljaju na znakovima i registarskim tablicama dok putujete? Brojevi ispunjavaju vaš svet, od vašeg bankovnog računa i dnevnog rasporeda do važnih datuma i uputstava za negu vašeg zdravlja. Brojevi su korisni, univerzalni – i, što je najvažnije, smisleni. Zato oni čine tako čudesan medij za vaše anđeoske vodiče da vam šalju poruke.

Knjiga anđeoskih brojeva pomoći će vam da dešifrujete te poruke. Ovde ćete dobiti sredstva koja su vam potrebna da razumete značenje svakog broja i brojčanog obrasca koje su poslali vaši anđeoski vodiči. Takođe ćete naći prostor za beleženje brojeva koje vidite i razmišljanje o njima, razmišljajući o značenjima koja su lična za vas i vaša iskustva.

Obim: 350 str, format: A5, cena sa popustom: 1.200 din.

Edicija: Autor/ka:

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave iznosi 350.00 dinara i ne menja se bez obzira na broj knjiga u porudžbini.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

SADRŽAJ

Uvod….10

DEO I

Uvod u anđeoske brojeve….12

Šta su anđeoski brojevi?……13

Razumevanje brojeva…………17

Tumačenje vaših anđeoskih brojeva….19

Kako koristiti anđeoske brojeve………28

Beleženje vaših brojeva i razmišljanje o njima…..29

DEO 2

Kodeks brojeva……………………338

DEO 3

Dnevnik anđeoskih brojeva………………..348

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „KNJIGA ANĐEOSKIH BROJEVA, Mistik Mikaila“
Filter
Zatvori