Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-20%

AGORA – leva staza tantre ka Bogu

1,040 din

Ali pošto Bog podjednako voli i svece i grešnike …

Za razliku od svetačkih i asketskih puteva ka Bogu, kakvi su u religiji i misticizmu najpoznatiji zato što su društveno opšte prihvaćeni, postoje i skriveni, najčešće prokuženi, putevi poroka, hedonizma, onim što se pogrešno smatra zlom, kojima malobrojni hodaju.

Obim 330 str, Format A5, cena sa popustom 1040 din

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

Opis

AGORA

– leva staza tantre ka Bogu

Agora: „Moj učitelj, Agori Vimalananda, utrošio je mnoge godine usavršavajući znanje tantre i napredne discipline agore. On je ta iskustva destilisao i darovao mi njihovu srž. Moje poimanje tantre u celosti se oslanja na njegova uputstva i obojeno je njegovom ličnošću.
Tantra je nauka o ličnosti. Upravo onako kako je Ajurveda obznanjena od starih mudraca Indije kao pravi holistički način za negu fizičkog tela i, poput Aštanga joge namenjene da optimalizuje nečiju spiritualnu prirodu, Tantra je mentalna nauka, jedna metapsihologija, metod za istraživanje uma i razvijanje opsega nečijih percepcija“.

Za razliku od svetačkih i asketskih puteva ka Bogu, kakvi su u religiji i misticizmu najpoznatiji zato što su društveno opšte prihvaćeni, postoje i skriveni, najčešće prokuženi, putevi poroka, hedonizma, onim što se pogrešno smatra zlom, kojima malobrojni hodaju.

Ali pošto Bog podjednako voli i svece i grešnike, jer su samo krajnosti istog ekstrema (od grešnika su često nastajali sveci, pokazujući relativnost dobra i zla), Svoboda vam predstavlja puteve obožavanja Šive, Šakti, Kali, Ma (bogovi smrti, uništenja i ženskog pricipa), put kroz opojna sredstva (droge, alkohol), seks, rad sa duhovima, naglašavajući da vas kroz ove opasne staze najsigurnije može provesti samo tantrički guru, koji je i sam prošao njima.

[button link=“http://esotheria.com/wp-content/uploads/2014/06/agora.pdf“ type=“icon“ icon=“paper“ newwindow=“yes“] Pročitajte odlomak iz knjige[/button]

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „AGORA – leva staza tantre ka Bogu“

No products found

Filter
Zatvori