Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-20%

KONCENTRACIJA I MEDITACIJA

1,100 din

„Koncentracija i meditacija“ čine samu srž vežbanja Joge.One su ključ vrata Unutarnjeg Prosvetljenja i čine centralnu osovinu oko koje se vrti cela Sadhana na polju duhovnosti. Dharana i Dhjana su ispravna Joga i vode do upražnjavanja, Samadhija i Sakšatkare ili Spoznaje.

Poštovani Sri Svami Sivanandađi Maharađ je u ovom isrcpnom predavanju na važnu temu, izneo detaljna objašnjenja ooteškoćama vezanim za „koncentraciju i meditaciju,“ na način na koji to može učiniti samo Oslobođeni Učitelj. Savršeno praktičan, ovaj rad predstavlja imperativ za tragaoce i učenike Sadhana-Marge.

Obim: 325 str, format A5, cena sa popustom: 1100 din.

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

Opis

KONCENTRACIJA I MEDITACIJA

Sveobuhvatan pogled na koncentraciju i meditaciju – bitni koraci na duhovnoj stazi i obuzdavanju i usmeravanju uma

Savršeni jogi nam prenosi svoje znanje i iskustvo:

Teorija i praksa kocentracije (na unutrašnje Anahata zvuke, trataka…); priprema i pravila meditacije; praksa meditacije (vizuelizacija, joga, asane, povlačenje…);
Meditacija na različite objekte:

* ružu, učitelja, 12 vrlina, božanske pesme, svete spise, bogove, ideje….

  * fizičke, mentalne (bes, sumnja, snovi, zle misli, strah, karma, pohlepa, mržnja…) i

 * uzvišene smetnje (ambicija i želja, moral i duhovni ponos, religiozno licemerje, slava, elementali, vizije, moći) u meditaciji.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „KONCENTRACIJA I MEDITACIJA“

No products found

Filter
Zatvori