Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-20%

ALKALIZUJTE SE LIMUNOM I SAČUVAJTE SVOJ ŽIVOT

860 din

Ako nikada niste posebno razmišljali o limunu, možda ćete biti zapanjeni nečim od onoga što ćete pročitati ovde. Kada primenite predloge koje je lako ostvariti i razumeti u praksi, vi i vaši najdraži doživećete poboljšano zdravlje, ojačan imuni sistem, poboljšano emocionalno blagostanje, produžen životni vek, i pH ravnotežu.

Sveže isceđen sok limuna i limete ima antibakterijska, antiseptička, antiinflamatorna, antivirusna, antifungalna i antihistaminska svojstva. Bori se protiv infekcija, pomažući u proizvodnji belih krvnih zrnaca i antitela u krvi, koja se bore protiv mikroorganizama koji napadaju telo. Antioksidativna svojstva limuna i limete uništavaju lutajuće slobodne radikale, sprečavajući kardiovaskularne bolesti, moždani udar, rak i bezbroj drugih zdravstvenih problema.

Naši životi su kiseli – ishrana nam je kisela, stres nas čini kiselim, kontaminirana sredina je kisela. Limuni, koji su kiseli izvan ljudskog tela, imaju fantastičan hemijski proces sagorevanja do alkalnog pepela u njemu, čime značajno doprinose vašoj izuzetno važnoj ravnoteži alkalizovanja.

Pokazalo se da limun i limete doprinose značajnom gubitku težine, ubijaju ćelije raka, snižavaju krvni pritisak, i snižavaju glikemijski indeks obroka do trideset posto kada se uzimaju kako je predloženo. Ovo su samo neki od bezbroj načina na koje vam limun i limeta poboljšavaju zdravlje, sprečavajući bolest ili vam pomažući da se oporavite od nje.

Evo samo nekoliko tema koje ćete čitati  u ovoj knjizi

  • Limun vam čuva žučnu kesu, pozitivno utiče na viskog krvni pritisak i zdravlje srca, ima impresivna svojstva protiv raka, uklanja giht, leči artritis, i sve druge upale, ima pozitivno dejstvo na dijabetes, pomaže kod disajnih poremećaja – astme i bronhitisa, podešava holesterol

Uključene su izvanredna svedočanstva iz prve ruke, kao i brojni izvori i reference.

 

Obim: 128 str, format: A5, cena sa popustom: 860 din.

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave iznosi 350.00 dinara i ne menja se bez obzira na broj knjiga u porudžbini.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

SADRŽAJ

UVOD………………… 9
Poglavlje 1
DREVNA ISTORIJA DO MODERNIH VREMENA……… 13
Poglavlje 2
MNOGE ČUDESNE ZDRAVSTVENE KORISTI OD LIMUNA I LIMETE……………. 19
Poglavlje 3
SPECIFIČNA DEJSTVANA ZDRAVLJE…………………. 27
Poglavlje 4
UPOTREBA LIMUNA I LIMETE U KUVANJU…………. 63
Poglavlje 5
RAZNE UPOTREBE LIMUNA I LIMETE I LEKOVI …………. 69
Poglavlje 6
KAKO IZVUĆI MAKSIMUM IZ LIMUNA I LIMETE ZA ZDRAVSTVENE KORISTI ………….. 75
Poglavlje 7
ŠTA JE U TIM LEPIM PLODOVIMA TO ŠTO IH ČINI TAKO MOĆNIM?………….. 89
Poglavlje 8
BRIGE I MERE OPREZA…….. 109
REČNIK:………. 115
KNJIGE I ČASOPISI……………… 123
VAŽNA NAPOMENA…………..125
O AUTORU……………… 127

No products found

Filter
Zatvori