Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-20%

EKSTAZA KROZ TANTRU

720 din

Kreativni spoj transformišuće mudrosti Tantre i zapadne seksualne magije, ovaj priručnik iz pera stručnjaka, je pisan sa ciljem da utiče na proširenje svesti i spiritualnu iluminaciju čitaoca. Opremljen sa desetinama crteža i mnoštvom fotografija u boji tantričkih poza.
Format A5, cena sa popustom: 720 din

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave iznosi 350.00 dinara i ne menja se bez obzira na broj knjiga u porudžbini.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

EKSTAZA KROZ TANTRU

Dr Džon Mamford

EKSTAZA KROZ TANTRU – Kreativni spoj transformišuće mudrosti Tantre i zapadne seksualne magije, ovaj priručnik iz pera stručnjaka, je pisan sa ciljem da utiče na proširenje svesti i spiritualnu iluminaciju čitaoca. Opremljen sa desetinama crteža i mnoštvom fotografija u boji tantričkih poza.
Pred vama je poziv na sveopšte slavljenje radosti i ekstaze života, poziv na put do prosvetljenja kroz uživanje i duhovni preobražaj čula, koji danas privlači mnoštvo zapadnjaka iscrpljenih potiskivanjem čulnosti u zapadnoj duhovnoj tradiciji. To je Staza ka totalnom Oslobođenju ljudskog bića, takođe i prevazilaženje čula putem probijanja svih čulnih barijera…
Spiritualno ima autora je Svami Anandakapila i učenik je Svami Satjanande (Biharska škola joge).

Format A5, cena sa popustom 550 din

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „EKSTAZA KROZ TANTRU“

No products found

Filter
Zatvori