Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-20%

Evald Kligel (Ilustrovala Ana Heng): Suštinska duhovna priroda naših organa

920 RSD

Naši organi umorni su od toga da ih se setimo samo u trenucima krize ili bolesti, kada moraju da usmeravaju našu svesnost ka nužnim promenama. Oni bi nam mnogo radije pomagali u otkrivanju veličanstvenosti života i podsticali nas da slavimo svoju egzistenciju kao jedinstvena bića svakog dana iznova. Organi ne samo da žele da nas upozore i podsete da radimo nešto bolje ili drugačije već imaju toliko toga još da nam kažu. Iznad svega, međutim, oni žele da nam se pokažu u svojoj beskrajnoj lepoti i savršenstvu.

Tako su nastali portreti u ovoj knjizi. To su portreti esencije naših organa, portreti koji nas dotiču svojom spiritualnom stranom kao delom duše oda životu. Oni nam pokazuju savršenstvo egzistencije i osavremenjuju naše razumevanje energetskih funkcija naših organa. Možda ćete se pronaći u ilustracijama ličnosti organa; možda ćete između redova otkriti pokoju istinu o sebi, ilićete ih možda čak jednostavno videti kao divne ilustracije upotpunjene lepim pričama. U svakom slučaju, pozivamo vas da na drugačiji način vidite svoje organe i više cenite ljudsko telo, uključujući i sopstveno. Tako možda ostvarite više joie de vivre (francuski izraz za životnu radost, prim.prev.), bolje zdravlje i nov način razumevanja celovitosti bića koje čine telo – sa svim svojim organima – i duša.

Obim: 140 str, format: A5, cena sa popustom: 920 din.

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

Opis

Sadržaj
Zamislite…………………………………………………………….13
Predgovor …………………………………………………………18
Uvod ………………………………………………………………..19
Okretanje polju isceljenja…………………………………..24
Organi nas pozivaju ………………………………………….30
Vežba 1: Protok energije
Vežba 2: Portal kroz oblake
Vežba 3: Unutrašnje jezero
Ponovno povezivanje sa esencijom organa…………35
Energetski tretmani olakšvaju kontakt……………….37
Masaža kristalima i refleksologija – zlatni putevi.39
Naši sjajni pomoćnici: minerali i kristali…………….42
Korelacija isceljujućih kristala sa organima………..47
Esencija organa………………………………………………….96 (Bešika, Krv, Mozak, Vezivno tkivo, Uši, Oči, Stopala,Žučna kesa, Šake,Srce, Kuk, Crevo, (debelo), Crevo, (tanko), ,Bubrezi, Kolena, Jetra, Pluća, Mlečna žlezda, Nos, Pankreas, Reproduktivni organi, ženski: materica, jajnici i vagina, Reproduktivni organi, muški (penis, testisi i prostata), Ramena, Koža, Kičma, Slezina, Stomak, Zubi, Grlo, Timus (grudna žlezda), Štitna žlezda)

Osnove……………………………………………………………..97
Osnove – stabilne ali neopipljive………………………100
Razotkrivanje realnosti…………………………………….104
Naši kanali za bića organa………………………………..107
Mi smo ideja duše……………………………………………111
Koliko je stvarna naša stvarnost?……………………..117
Zajedničke ideje svakog isceljenja…………………….118
Stižemo do tačke unutrašnjeg mira………………….120
Odluka za ceo život…………………………………………122
Mi smo jedinstveni – čak i ako to ne shvatamo…126
Organi su kondenzovana svest ljubavi…………….130
Beleške……………………………………………………………..136
O autorima……………………………………………………….140

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Evald Kligel (Ilustrovala Ana Heng): Suštinska duhovna priroda naših organa“
SORTIRAJ PO CENI
EDICIJE
KNJIGA NEDELJE SA 40% POPUSTA

Na knjigu nedelje imate popust 40% 7 dana u toj nedelji. Nakon toga će redovan popust opet biti 20%, što je osnovni popust na sve naslove na našem sajtu.

Filter
Zatvori