Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-20%

GLADOVANJE

600 din

Ne postoji moćniji isceljujući metod za jačanje zdravlja od gladovanja

Rastuća popularnost u svetu potvrđuje da ne postoji moćniji isceljujući metod za jačanje zdravlja od gladovanja. Dozvoljavajući telu da se prirodno odmori od hrane i isceli (telo kroz autolizu prvo sagoreva mrtve, bolesne i masne ćelije, izbacujući otrove), gladovanje ne samo da obnavlja energiju, vraćajući radost životu, već i leči teške bolesti kao što su rak, reumatoidni artritis i kožne bolesti.

Format: A5, Obim: 100 str, Cena sa popustom 600 din.

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave iznosi 350.00 dinara i ne menja se bez obzira na broj knjiga u porudžbini.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

GLADOVANJE

GLADOVANJE je knjiga koja objašnjava osnovne principe gladovanja, kako gladovati sigurno, razne tipove gladovanja, uključujući mono dijetu i gladovanje na sokovima.Dozvoljavajući telu da se prirodno odmori od hrane i isceli (telo kroz autolizu prvo sagoreva mrtve, bolesne i masne ćelije, izbacujući otrove), gladovanje ne samo da obnavlja energiju, vraćajući radost životu, već i leči teške bolesti kao što su rak, reumatoidni artritis i kožne bolesti.
GLADOVANJE NIJE IZGLADNJIVANJE. Ne jesti NE znači izgladnjivanje. Većina ljudi ima dovoljno rezervi masti koje mogu trajati danima – obično nedeljama. Tako u toku kontrolisanog, terapeutskog gladovanja telo ne troši vitalna tkiva kao energiju, već sagoreva ili metaboliše rezerve masti. Istovremeno, odigrava se važan proces detoksikacije, izbacivanja otrova, i započinje proces obnavljanja koji je od velike važnosti za zdravlje, kao što će kasnije biti detaljno opisano u ovoj knjizi.

Upozorenje:
Dokaze o mogućim vrednostima terapeutskog gladovanja, iznete u ovoj knjizi, treba shvatiti isključivo kao obaveštenje a ne preporuku da je gladovanje vid lečenja u određenom slučaju.
Ukoliko se gladuje duže od 48 sati, preporučujemo da se posavetujete sa kvalifikovanim, pouzdanim i iskusnim medicinskim osobljem radi saveta i praćenja (vidi Izvore).
Gladovanje se nikako ne preporučuje van bolnice, klinike ili lečilišta osobama koje pate od poremećaja ishrane (poput anoreksije i bulimije), ili onima koji pate od mentalnih poremećaja zbog kojih je potrebno uzimati lekove.
Autor knjige, kao i izdavač, posebno upozoravaju protiv dužeg gladovanja (duže od dva dana) bez nadzora stručnjaka.

[button link=“http://esotheria.com/wp-content/uploads/2014/06/gladovanje.pdf“ type=“icon“ icon=“paper“ newwindow=“yes“] Pročitajte odlomak iz knjige[/button]

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „GLADOVANJE“

No products found

Filter
Zatvori