Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

GLADOVANJE

Original price was: 750 din.Current price is: 600 din.

Ne postoji moćniji isceljujući metod za jačanje zdravlja od gladovanja

Rastuća popularnost u svetu potvrđuje da ne postoji moćniji isceljujući metod za jačanje zdravlja od gladovanja. Dozvoljavajući telu da se prirodno odmori od hrane i isceli (telo kroz autolizu prvo sagoreva mrtve, bolesne i masne ćelije, izbacujući otrove), gladovanje ne samo da obnavlja energiju, vraćajući radost životu, već i leči teške bolesti kao što su rak, reumatoidni artritis i kožne bolesti.

Format: A5, Obim: 100 str, Cena sa popustom 600 din.

GLADOVANJE

GLADOVANJE je knjiga koja objašnjava osnovne principe gladovanja, kako gladovati sigurno, razne tipove gladovanja, uključujući mono dijetu i gladovanje na sokovima.Dozvoljavajući telu da se prirodno odmori od hrane i isceli (telo kroz autolizu prvo sagoreva mrtve, bolesne i masne ćelije, izbacujući otrove), gladovanje ne samo da obnavlja energiju, vraćajući radost životu, već i leči teške bolesti kao što su rak, reumatoidni artritis i kožne bolesti.
GLADOVANJE NIJE IZGLADNJIVANJE. Ne jesti NE znači izgladnjivanje. Većina ljudi ima dovoljno rezervi masti koje mogu trajati danima – obično nedeljama. Tako u toku kontrolisanog, terapeutskog gladovanja telo ne troši vitalna tkiva kao energiju, već sagoreva ili metaboliše rezerve masti. Istovremeno, odigrava se važan proces detoksikacije, izbacivanja otrova, i započinje proces obnavljanja koji je od velike važnosti za zdravlje, kao što će kasnije biti detaljno opisano u ovoj knjizi.

Upozorenje:
Dokaze o mogućim vrednostima terapeutskog gladovanja, iznete u ovoj knjizi, treba shvatiti isključivo kao obaveštenje a ne preporuku da je gladovanje vid lečenja u određenom slučaju.
Ukoliko se gladuje duže od 48 sati, preporučujemo da se posavetujete sa kvalifikovanim, pouzdanim i iskusnim medicinskim osobljem radi saveta i praćenja (vidi Izvore).
Gladovanje se nikako ne preporučuje van bolnice, klinike ili lečilišta osobama koje pate od poremećaja ishrane (poput anoreksije i bulimije), ili onima koji pate od mentalnih poremećaja zbog kojih je potrebno uzimati lekove.
Autor knjige, kao i izdavač, posebno upozoravaju protiv dužeg gladovanja (duže od dva dana) bez nadzora stručnjaka.

[button link=“http://esotheria.com/wp-content/uploads/2014/06/gladovanje.pdf“ type=“icon“ icon=“paper“ newwindow=“yes“] Pročitajte odlomak iz knjige[/button]

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „GLADOVANJE“
SORTIRAJ PO CENI
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

10% za porudžbine iznad 5.000 din.

20% za porudžbine iznad 10.000 din.

30% za porudžbine iznad 15.000 din.

Troškovii dostave su fiksni i iznose 400.00 dinara, bez obzira na broj knjiga u vašoj porudžbini.

KNJIGA NEDELJE SA 40% POPUSTA

Filter
Zatvori