Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-20%

MISTERIJE VREMENA

1,240 RSD

Sal Rachele: MISTERIJE VREMENA

Sta je vreme? Da li je ono samo prikladan nacin za merenje kretanja nebeskih tela, ili je nesto mnogo vise? Zasto je vazno otici iznad svakodnevnog merenja vremena i kalendara? Da li su tajne zivota skrivene u misterijama vremena?

Ova knjiga daje odgovore na ova i mnoga druga pitanja. Prvo deo knjige, koriscenjem naucnih osnova, objasnjava da smo mi mnogo vise od onoga sto smo navedeni da verujemo. U nama se nalazi kljuc Kreacije. Mi smo gospodari vremen i prostora, ali smo to zaboravili. Nasa namera je da vam pomognemo da se setite vase velicanstvenosti.

U drugom delu knjige, naci cete prakticne primene ideja iz prvog dela; Isceljivanje vremenskih linija, Kako postati gospodar vremena-prostora: Istrazivanje proslih, sadasnjih, buducih i paralelnih stvarnosti, Isceljivanje genetike i nasledja, implanta i otisaka, Aktiviranje alternativnih vremenskih linija, Upravljanje vremenom, Odlazak iznad vremena – Priroda bezvremenosti…

Obim: 322 str, Format; A5, cena sa popustom 1240 din

 

Edicija: Autor/ka:

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MISTERIJE VREMENA“
SORTIRAJ PO CENI
EDICIJE
KNJIGA NEDELJE SA 40% POPUSTA

Na knjigu nedelje imate popust 40% 7 dana u toj nedelji. Nakon toga će redovan popust opet biti 20%, što je osnovni popust na sve naslove na našem sajtu.

Filter
Zatvori