Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-20%

Sal Rachele: MISTERIJE VREMENA

1,240 din

Sal Rachele: MISTERIJE VREMENA

Sta je vreme? Da li je ono samo prikladan nacin za merenje kretanja nebeskih tela, ili je nesto mnogo vise? Zasto je vazno otici iznad svakodnevnog merenja vremena i kalendara? Da li su tajne zivota skrivene u misterijama vremena?

Ova knjiga daje odgovore na ova i mnoga druga pitanja. Prvo deo knjige, koriscenjem naucnih osnova, objasnjava da smo mi mnogo vise od onoga sto smo navedeni da verujemo. U nama se nalazi kljuc Kreacije. Mi smo gospodari vremen i prostora, ali smo to zaboravili. Nasa namera je da vam pomognemo da se setite vase velicanstvenosti.

U drugom delu knjige, naci cete prakticne primene ideja iz prvog dela; Isceljivanje vremenskih linija, Kako postati gospodar vremena-prostora: Istrazivanje proslih, sadasnjih, buducih i paralelnih stvarnosti, Isceljivanje genetike i nasledja, implanta i otisaka, Aktiviranje alternativnih vremenskih linija, Upravljanje vremenom, Odlazak iznad vremena – Priroda bezvremenosti…

Obim: 322 str, Format; A5, cena sa popustom 1240 din

 

Edicija: Autor/ka:

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave iznosi 350.00 dinara i ne menja se bez obzira na broj knjiga u porudžbini.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sal Rachele: MISTERIJE VREMENA“

No products found

Filter
Zatvori