Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-19%

Ništa i sve

1,250 din

Jedna od nekoliko najbitnijih knjiga ne samo našeg vremena i naše civilizacije, nego i svih vremena, u kojoj je Avatar (Bogo-Čovek, Hrist, Mesija našeg doba) preneo najbitnije metafizičke i kosmološke činjenice, do pojave Meher Babe nepoznate ljudskom rodu. “Ništa I Sve” je nadopuna Njegove ključne knjige “Bog Govori”, u kojoj je po prvi put objasnio duhovni smisao svega što postoji, celokupne Kreacije, Univerzuma, sa svim ne samo materijalnim, grubim galaksijama, nego i suptilnih i mentalnih nivoa nivoa koje ne vidimo grubim očima…

Obim 400 str, Format A5, Cena sa popustom: 1250 din.

Edicija:

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

Opis

Ništa i sve

Meher Baba

nista_i_sve_tekst

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ništa i sve“

No products found

Filter
Zatvori