Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-20%

PRAVA ISTORIJA ZEMLJE, Sal Rachele

1,620 din

Sal Rachele: PRAVA ISTORIJA ZEMLJE

Znanje je moć. Ovaj materijal nećete pronaći u vašim udžbenicima iz istorije. Dobrodošli!
„Moćnici na vlasti“ koji kontrolišu proces obrazovanja na ovoj planeti NE žele da vi dođete do ovih informacija.

Svrha ove knjige je da vas probudi da počnete da živite svestan život, prepun kreativnosti i saosećanja.

Obim: 396 str, Format A4, Cena sa popustom: 1600 din

 

 

Edicija: Autor/ka:

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave iznosi 350.00 dinara i ne menja se bez obzira na broj knjiga u porudžbini.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

PRAVA ISTORIJA ZEMLJE

Prava istorija zemlje. Znanje je moć. Svrha ove knjige je da vas probudi. Ovaj materijal nećete pronaći u vašim udžbenicima iz istorije.

Dobrodošli u pravu istoriju Zemlje. Ovaj materijal nećete pronaći u vašim udžbenicima iz istorije. „Moćnici na vlasti“ koji kontrolišu proces obrazovanja na ovoj planeti NE žele da vi dođete do ovih informacija. Znanje je moć. Svrha ove knjige je da vas probudi da počnete da živite svestan život, prepun kreativnosti i saosećanja. Ako znamo kako i zašto su stvari takve kakve jesu na Zemlji, tada posedujemo moć da promenimo sebe, i na kraju svet. Ako ste fizičar, biolog, arheolog, antropolog ili ekonomista, ovaj materijal će verovatno biti izazov za vaše lične najdublje i najdragocenije ideje o stvarnosti. Zahvaljujući svetu Interneta, ideje koje su predstavljene ovde možete detaljno da istražite, i autor vas podstiče da to i uradite.

Ova knjiga istražuje nekoliko dubokih pitanja koja su mučila čovečanstvo od početka vremena; pitanja kao što su „Zašto postoji toliko patnje na Zemlji?“ i „Kako pobeći iz našeg sopstvenog zatvora negativnih misli i verovanja?“ Takođe ćemo objasniti kako smo stigli na ovu malenu planetu na rubu prosečne galaksije, sa mnogim rasama i jezicima i kulturološkim navikama. Takođe, pozabavićemo se sistemima verovanja poput onoga da se čovečanstvo razvilo od majmuna i ideje da je ovo najnaprednija civilizacija koja je postojala na Zemlji (obje pretpostavke su netačne). Savetujemo vam da čitate ovu knjigu otvorenog uma. Nemojte na slepo prihvatati ili odbijati bilo šta u ovoj knjizi. Ako um nije otvoren, ne može se doći do viših spoznaja i mudrosti. Stoga, dragi čitatelji, zavežite pojaseve, otvorite knjigu i uživajte u putovanju!

Iz sadržaja: PRIRODA BOGA I SVEMIRA; Evolucija duše; Dolazak ljudske vrste u  galaksiju i  na  Zemlju (poslednjih milijadu godina); ISTORIJA DUŠA I LJUDSKE RASE; Lyra/Vega zvezdani sistem i migracija na Plejade; Prva uspešna civilizacija: Pangeja (pre 10 miliona godina); Priča o Maldeku; Život na Marsu; Invazija Orionaca: Luciferova pobuna (pre 500 000 godina); Dolazak Sirijanaca sa Siriusa A i B, i Anunakija sa Nibirua (pre 300 000 godina); Lemurija i Atlantida; KOLONIZACIJA SVAKOG KONTINENTA U PROTEKLIH 100 000 GODINA; Drevne i moderne škole misterija; REŠENJA ZA PROBLEME DANAŠNJEG SVETA; PROSVETLJENJE I UZDIZANJE ČOVEČANSTVA.

Inostranstvo 10 eur

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „PRAVA ISTORIJA ZEMLJE, Sal Rachele“

No products found

Filter
Zatvori