Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-20%

PREVAZIĐITE SVE ALERGIJE ZA 7 DANA

960 din

Vrhunski specijalista za alergije pruža jednostavan holistički program koji pomaže ljudima koji pate od širokog spektra alergija da se prirodno izleče. Knjiga PREVAZIĐITE SVE ALERGIJE ZA 7 DANA napisana je za ljude koji žele da preuzmu aktivnu ulogu u sopstvenom lečenju. Ona ističe instrukcije korak-po-korak, orijentisane na akciju i usmerene ka otkrivanju korenskog razloga alergija, te čini jednostavne ali specifične promene koje mogu da spreče pojavu njihovih simptoma. Ono što je počelo kao majčinski očaj kojim je pokušala da spasi sina dovelo je do opsežnog programa koji pomaže velikoj grupi bolesnika od alergija da se prirodno izleče. Kao specijalista za alergije dr. Suzan Benet prima oko 100 pacijenata nedeljno, od dece do filmskih zvezda. K njoj dolaze nakon što su iscrpeli sve druge opcije: lekare, lekove, kreme, inekcije, i sve ostalo. Pate od koprivnjače, kijanja, glavobolja, astme, bolova u mišićima, oticanja i problema sa varenjem i drugih smetnji. Ova knjiga, koja se zasniva na dvadesetrogodišnjem kliničkom iskustvu dr. Benet, predstavlja transformacioni plan koji je lak za primenu i služi konačnom eliminisanju alergija iz vaših života.

Svako poglavlje u ovoj knjizi usredsređuje se na poseban aspekt zdravlja i sredine osobe koja pati od alergija – ishranu, kvalitet vazduha, životnu sredinu, vodu, telesnu higijenu, kao i emotivne i mentalne stresove.

Obim: 268 str, format A5, cena sa popustom: 960 din

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave iznosi 350.00 dinara i ne menja se bez obzira na broj knjiga u porudžbini.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

SADRŽAJ
UVOD …………………………………………………………………………….. 7
DAN 1
Očistite svoju ishranu …………………………………………………….. 34
DAN 2
Očistite svoju vodu ………………………………………………………… 81
DAN 3
Očistite svoj vazduh ……………………………………………………… 108
DAN 4
Očistite svoj životni prostor …………………………………………… 134
DAN 5
Očistite svoju kuhinju …………………………………………………… 156
DAN 6
Očistite svoje telo ………………………………………………………… 186
DAN 7
Očistite svoj stres …………………………………………………………. 220
KRAJNJA BELEŠKA ………………………………………………………… 244
PRIZNANJA ………………………………………………………………….. 245
DODACI ………………………………………………………………………. 249
Lista za proveru simptoma alergija ………………………………. 249
List za praćenje telesnog sastava …………………………………. 253
Lista za kupovinu hrane koja ne izaziva alergije ……………… 254
Lista za proveru hrane koja oporavlja utrobu ………………… 259
KLJUČNI IZRAZI ……………………………………………………………. 263

No products found

Filter
Zatvori