Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-21%

RAZVIJANJE SPIRITUALNE INTELIGENCIJE – moć u vama

890 din

Svi imamo Spiritualnu Inteligenciju… samo je skrivena onim što zovemo svakodnevno življenje 

Svi imamo Mudraca u nama – savetujući nas sve vreme. Svi imamo Spiritualnu Inteligenciju… ona je tu, samo je skrivena onim što zovemo svakodnevno življenje. 
Možemo je ponovo probuditi, i time krenuti u najveću avanturu samo-otkrića.


Obim: 200 str, format A5, cena sa popustom 890 din.

Možete kupiti elektronsko izdanje knjige klikom na ikonice:

android_market Apple_ibookstore

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave iznosi 350.00 dinara i ne menja se bez obzira na broj knjiga u porudžbini.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

RAZVIJANJE SPIRITUALNE INTELIGENCIJE

moć u vama

Svi imamo Spiritualnu inteligenciju… samo je skrivena onim što zovemo svakodnevno življenje 

Svi imamo Mudraca u nama –  savetujući nas sve vreme. Svi imamo Spiritualnu inteligenciju… ona je tu, samo je skrivena onim što zovemo svakodnevno življenje. Možemo je ponovo probuditi, i time krenuti u najveću avanturu samo-otkrića.
Učeći da slušamo i verujemo našoj spiritualnoj inteligenciji dolazimo na najmoćniji i najefikasniji put, suočavajući se sa primarnim delovima sopstvenog života: odnosi, komunikacija, stres, tuga, trauma, odbacivanje i unutrašnji konflikt. Ova knjiga će vam pomoći da otkrijete smisao vašeg života, razvijajući Spiritualnu Inteligenciju, što će biti najbitniji cilj čovečanstva u vremenima koja dolaze!
Postanite deo budućeg čovečanstva!
Knjiga RAZVIJANJE SPIRITUALNE INTELIGENCIJE će vam pomoći da budete više autentični i efikasni u svemu što činite, da iznesete najdublju suštinu onoga što vi zaista jeste, i da stvorite različitost u svetu u kome živimo, otvaranjem unutrašnjih vrata i puštanjem u svet božanskog svetla, istine i mudrosti.

[button link=“http://esotheria.com/wp-content/uploads/2014/06/razvijanje_spiritualne_inteligencije.pdf“ type=“icon“ icon=“paper“ newwindow=“yes“] Pročitajte odlomak iz knjige[/button]

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „RAZVIJANJE SPIRITUALNE INTELIGENCIJE – moć u vama“

No products found

Filter
Zatvori