Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

TRENUTNO USMERENE MANIFESTACIJE + MANIFESTUJTE DOK ČITATE

Original price was: 1,050 din.Current price is: 840 din.

Ovde Dots predstavlja potpuno nov način gledanja na fizičke i duhovne manifestacije, nikada ranije prenesen. Ovo je prodoran način sinteze Ričardovih jedinstvenih učenja o manifestacijama sa nedavnim poboljšanjima njegovog metoda. U poslednjih šest godina, Ričard je fino podesio razne korake tog procesa u skladu sa najnovijim modalitetima, i poboljšao svoj metod prenošenja tih učenja drugima.

Kao što i obećava u uvodnom poglavlju, „Dajte mi deset poglavlja, i osoba koja je započela čitanje ove knjige više neće biti ista kada je završi!“ Takva je moć Trenutno usmerenih manifestacija u vašem životu.

Obim: 162 str; format: A5, cena sa popustom: 690 din.

Edicija AUTOR/KA

Ričard Dots: TRENUTNO USMERENE MANIFESTACIJE + MANIFESTUJTE DOK ČITATE

Dve knjige istog autora u jednoj!

U jednom od fizički najzahtevnijih vremena na našoj planeti, omiljeni svetski učitelj manifestacija vratio se svojim najnovijim delom. Nakon što je napisao 30 međunarodnih bestselera na temu manifestacija, koje su kolektivno preobrazile živote miliona čitalaca širom sveta, Dots je mislio da je preneo sve što  zna o toj temi… do sada.

Nedavni svetski događaji primorali su Ričarda Dotsa da se zapita kako može da ima ulogu u podizanju kolektivne svesti čovečanstva. Uvek je kroz svoje knjige učio da promene počinju iznutra, i da svako uočeno pitanje sa sobom nosi potencijal beskonačnih mogućnosti. U ovom vremenu neviđenog previranja koje je uticalo na egzistencije mnogih, važnije je nego ikad imati delotvorna sredstva da se prevaziđu uslovi koji su pred nama. Stari načini razmišljanja i delovanja u ovom svetu više nisu efikasni. Rešenje ove stalne neizvesnosti nije masovna naučna intervencija spolja, već promena sopstvene svesti iznutra. Što više pojedinaca bude stupalo u dodir sa svojim unutrašnjim ja i koristilo svoju unutrašnju moć, moći će se postići veći pomak u svetu oko nas.

Ovde Dots predstavlja potpuno nov način gledanja na fizičke i duhovne manifestacije, nikada ranije prenesen. Ovo je prodoran način sinteze Ričardovih jedinstvenih učenja o manifestacijama sa nedavnim poboljšanjima njegovog metoda. U poslednjih šest godina, Ričard je fino podesio razne korake tog procesa u skladu sa najnovijim modalitetima, i poboljšao svoj metod prenošenja tih učenja drugima.

Kao što i obećava u uvodnom poglavlju, „Dajte mi deset poglavlja, i osoba koja je započela čitanje ove knjige više neće biti ista kada je završi!“ Takva je moć Trenutno usmerenih manifestacija u vašem životu.

  • Zašto su stari metodi oslanjanja na um, mentalnu usredsređenost i mentalno razmišljanje za manifestacije retko kada delotvorni… i na šta se umesto toga oslanjati
  • Trenutan, lak način da utvrdite da li se „previše trudite“ u primeni procesa manifestovanja
  • Kako dozvoliti da vam se sve vaše manifestacije dogode povezivanjem s onim što Ričard zove NE-UM
  • Zašto je Ričard Dots uglavnom izbegao svoj stari način manifestovanja u prilog nove metodologije i okvira koji je precizniji i usmereniji… sa nekoliko izuzetaka
  • Šta znači trenutno usmeravati svoje manifestacije u životu (Napomena: Ovo ne znači da se brinete ili razmišljate kako će vam nešto ući u život. Pokazaće vam se tačno ono što treba da bude USMERENO!)
  • Dve stvari koje treba rešiti da bi se bilo koja namera mogla manifestovati u vašem životu ● Svi znamo da postoje skriveni blokovi i prepreke našim namerama. Ali da li ste i znali da se ti blokovi mogu brzo identifikovati i rastočiti bez potrebe za promenom spoljnih okolnosti u našem životu?
  • Zašto svaku našu nameru podržava više srodnih namera… i uloga tih podržavajućih namera u našim manifestacijama. (Savet: Ako se nikada ne bavite tim potpornim namerama, čak i ispunjenje vaše primarne namere biće vam prepreka.)
  • Kako sažeti svaku pojedinu nameru u referentnu tačku koja se lako manifestuje u vašem životu
  • Kako razumeti duhovna učenja oko nas, i zašto se ona tako često pogrešno tumače. Ričard vam pokazuje pravi način da se ta učenja tumače kao ulazne tačke u svest.

I još toga…

 

Da li je zaista moguće manifestovati dok čitate?

Šta ako jednostavan čin čitanja pokreće niz fizičkih manifestacija bez potrebe za vašom aktivnom intervencijom ili kontrolom?

Šta ako se manifestacije događaju u oblasti koje je izvan vremena, prostora i vašeg fizičkog razumevanja? Ako je tako, koja je vaša uloga u procesu manifestacije?

U svojoj najnovijoj knjizi Manifestujte dok čitate, Ričard Dots odgovara na ova osnovna pitanja o stvaranju fizičkih manifestacija, i na još toga. Ova nova knjiga produbljuje njegova revolucionarna manifestaciona učenja, prvobitno iznesena u njegovom prethodnom bestseleru, Trenutno usmerenim manifestacijama.

Ričard proširuje pretpostavku da su kreativne manifestacije niz usredsređenih, energetskih pravaca. Znanje u kojim energetskim pravcima treba krenuti pokreće niz manifestacija, izvan kojih nije potrebna dalja kontrola ili intervencija. U stvari, kako to Ričard objašnjava u Manifestujte dok čitate, svaki osećaj želje da kontrolišete proces manifestacije ili brinete o njemu može samo dovesti do kašnjenja ili, još gore, neostvarenih manifestacija.

Manifestujte dok čitate napisana je na osnovu Ričardovog stvarnog iskustva i rada sa stotinama hiljada učenika širom sveta, i mnogim drugima koji su pročitali njegovih više od 30 bestselera na tu temu. Svaki aspekt ove knjige pažljivo je osmišljen da podrži vaše lične manifestacije. Prva polovina nje pruža osnovne informacije o procesu manifestacije. To je namerno učinjeno, da bi omogućilo vašem logičkom/razmišljajućem umu da ima na šta da se usredsredi dok vaše više/intuitivno ja upija ovaj materijal. Nakon što se osigura da um logičnog razmišljanja ne sabotira proces stvaranja, druga polovina knjige govori o korišćenju protokola trenutne manifestacije koji mogu dovesti do vaših fizičkih manifestacija.

Upotreba ovih protokola trenutne manifestacije prirodno je utkana u priču ove knjige, tako da postaje lako primeniti ovaj materijal bilo da ste početnik ili napredni čitalac ovog materijala.

U Manifestujte dok čitate, Ričard je odlučan da vam pomogne i pruži podršku u pokretanju niza uspešnih manifestacija. Bili to finansijski, zdravstveni, karijerni ili relacioni ciljevi, Ričardova namera je da ti trenutni protokoli manifestacija stvore brze i trajne promene u vašem životu.

U ovoj knjizi, Ričard objašnjava:

Osnovno razdvajanje koje morate obaviti da bi vaše manifestacije mogle postati delotvorne. (Drugim rečima, dve stvari uvek treba izvaditi i odvojiti od vaših čistih namera.)

– Kako manifestovati iz onoga što toliko duhovnih učitelja zuvu stanjem bez stanja, i o čemu se zapravo radi kod tog stanja.

Pet najvećih manifestacionih blokova koji sprečavaju većinu ljudi da lako i brzo manifestuju svoje želje

– Kako se snažno povezati sa tačnim odgovorima na svoje manifestacije. Povezivanje sa pravim manifestacionim odgovorima znači da šta god da tražite MORA DA SE OSTVARI, jer ste tačno identifikovali šta se podudara sa vašim namerama ili željama!

– Jednostavan način da aktivirate svoje manifestacije, i šta to znači

Trenutni protokoli manifestacija koje je Ričard otkrio za potpuno rastvaranje prošlosti i stvaranje vaše budućnosti

– I još toga…

Konačni bonus: Richard završava ovu knjigu rezimeom protokola trenutnih manifestacija pokrivenih u celoj ovoj knjizi, kao i opštim protokolom kako bi čitaoci mogli da i dalje imaju koristi od ovog materijala… bez potrebe da stalno iznova čitaju ovu knjigu. Pročitajte je jednom da biste imali pregled materijala, a onda neka ti protokoli manifestacija rade za vas ubuduće!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „TRENUTNO USMERENE MANIFESTACIJE + MANIFESTUJTE DOK ČITATE“
SORTIRAJ PO CENI
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

10% za porudžbine iznad 5.000 din.

20% za porudžbine iznad 10.000 din.

30% za porudžbine iznad 15.000 din.

Troškovii dostave su fiksni i iznose 400.00 dinara, bez obzira na broj knjiga u vašoj porudžbini.

KNJIGA NEDELJE SA 40% POPUSTA

Filter
Zatvori