Akcija!

Dr Barbara Bauers: KAKVE JE BOJE VAŠA AURA

790.00 RSD

Ovo je knjiga o Ljudskoj auri i osobinama ličnosti koje nam otkriva ta duga obojene svetlosti oko naših tela.

Aura je elektromagnetsko energetsko polje koje okružuje sva živa bića.  Boje i obrasci unutar tog energetskog polja čine neku vrstu otiska ljudske duše, skicu ličnog potencijala.

Obim 240 str, Format A5, cena sa popustom 790 din

Kategorija:

Opis

Ovo je knjiga o Ljudskoj auri i osobinama ličnosti koje nam otkriva ta duga obojene svetlosti oko naših tela. KOJE JE BOJE VAŠA AURA objašnjava ovaj fenomen.

Aura je elektromagnetsko energetsko polje koje okružuje sva živa bića. Boje i obrasci unutar tog energetskog polja čine neku vrstu otiska ljudske duše, skicu ličnog potencijala.
Na osnovu sopstvenog iskustva, autorka, rođena s prirodnim darom da vidi aure oko naših tela, razradila je sistem spektra ličnosti kako bi pomogla Ijudima da pronađu put do punog i produktivnog života.

KOJE JE BOJE VAŠA AURA  će vam u uvodnom delu pomoći da dođete do osnovnih saznanja o vašoj auri.
Potom će vam autorka ukazati kako ta saznanja možete upotrebiti u svom društvenom i Ijubavnom okruženju, kao i način na koji vam vaša aura može pomoći u karijeri i podsticanju životne snage. Uz osvrt na uticaj aure na seksuaini život, pa čak i na stanje vaših finansija, ovaj neobični priručnik će vam pomoći da iskoristite sve potencijale nevidljive svetlosti koja vas okružuje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dr Barbara Bauers: KAKVE JE BOJE VAŠA AURA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa

Korpa je prazna

Ukupno bez dostave
RSD0.00
PRIMENI
0