Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-19%

Bozija Poruka, Isabella Arazu

1,050 din

Moć! Svi se pitamo koji značaj i koju težinu nosi ta reč. U prevodu: vodi nas sila, koja je čarobna, i jedna vera.Bog je jedan!

Obim: 330 str, format: A5, cena sa popustom: 1050 din.

Edicija: Autor/ka:

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

Opis

Recima autorke:

„…Moć! Svi se pitamo koji značaj i koju težinu nosi tareč. U prevodu: vodi nas sila, koja je čarobna, i jedna vera.
Bog je jedan! Šta me je navelo da pisem o Bogu? Ima tolikoraznih tema, susreta, okolnosti, iskušenja… i uverena sam da smo se svi suočavali s tim temama. Ko kaže da nije, nije iskren prema sebi. Šta želim ovim putem da poručim: Otvorite svoje srce, dušu, jer nije poenta rešiti svoje probleme sam, već zajedno! Nije važno to da li smo prijatelji ili smo u bračnoj zajednici. Zašto to toliko naglašavam? Sve rešavamo zajedno i u dobru i u zlu. Kad se životne okolnosti menjaju, volimo se, pazimo se i, što je najvažnije, širimo jednako ljubav. Želim da me pažljivo slušate i da primenite poruku koju vam dočaravam. Zatvorite oči i vratite se unazad vek vekova. Isus je kročio kamen po kamen i život ga nije nimalo mazio; njegov teret, krst koji je nosio, bio je mnogo težak. Sprovodio je u delo zamisao dragog Gospoda Boga da spoji ceo svet, ljude raznih vera: islamske, katoličke, pravoslavne. Da budemo braća i sestre na okupu, da širimo jednako pred jednim i jedinim Bogom ljubav.“…

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bozija Poruka, Isabella Arazu“

No products found

Filter
Zatvori