Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

CARSTVO VILINSKOG SRCA

Original price was: 680 din.Current price is: 550 din.

Aleksandra Ljubisavljević: CARSTVO VILINSKOG SRCA

Pred čitaocem ove knjige otvara se bajkoviti svet, u kome nežnost pobeđuje silu, ljubav mržnju, prijateljstvo usalmljenost. To je svet u kome svetlost nadjačava tamu, a pobeda prestiže poraz. Ovde se istina užasava laži, hrabrost ugušuje strah, sloboda postaje cilj. U svetu koji je pred nama caruje ljubav, sve druge sile njeni su podanici…

Carstvo Vilinskog srca je prema kazivanju pripovedača najlepše i najzelenije carstvo na svetu, u kome žive najbolji i najvredniji vilenjaci.

Obim: 160 str, Format: A5, Cena sa popustom: 590 din

Поштовани читаоче, да ли верујеш у Тајну реч скривену у Вилинском срцу? Одшкрини врата зеленог царства и упознај племените вилењаке који бране ове древне светиње добра од маглених следбеника зла. Знај да је њихово оружје песма и смех, а најоданији савезник управо природа, са својим чудесним тајнама и моћима. Одвaжно се супротстављају вилењацима из Царства маглених мочвара и боре се против таме, својим несвакидашњим чаролијама. Учиниће да поверујеш у лепа и једноставна чуда која су свуда око нас, и у нама самима ‒ љубав, племенитост, храброст, слобода… Ићи ћеш са њима у освајање Вилин-брда са храбрим Душаном; посетићеш са Маслачком и Меденом мочварне пределе и видети чувени злоизум маглених вилењака, контраогледало; присуствоваћеш вашару „Медни дани”, у част биља и меда; наравно, упознаћеш Деку Мразивоја и вилу Пахуљку и доживети праву новогодишњу чаролију; чућеш Копривка како свира на морском седмозвуку, уживати у берби милодуха за Меденин хербаријум. Крени са њима у пустоловину и сазнаћеш да је и најмањи зрак светлости јачи од непрегледног океана таме. Срећно путовање кроз Царство Вилинског срца!

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „CARSTVO VILINSKOG SRCA“
SORTIRAJ PO CENI
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

10% za porudžbine iznad 5.000 din.

20% za porudžbine iznad 10.000 din.

30% za porudžbine iznad 15.000 din.

Troškovii dostave su fiksni i iznose 400.00 dinara, bez obzira na broj knjiga u vašoj porudžbini.

KNJIGA NEDELJE SA 40% POPUSTA

Filter
Zatvori