Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

ČI – UNUTRAŠNJA MOĆ

Original price was: 1,760 din.Current price is: 1,400 din.

Či Kung vežbe disanja za zdravlje, vitalnost i energiju 

Ova izuzetna knjiga nudi tajne Či Kunga. Či Kung je jednostavna i potpuna strategija za prevazilaženje stresa, hroničnan višak kilograma, apatiju i poremećaje u zdravlju. Takođe dokazano pomaže u poboljšanju astme, artritisa, bolova u leđima i povredama kičme. Či Kung pomaže najstarijima u dostizanju pokretljivosti i izdržljivosti.
Obim: 300 str, Format: B5, cena sa popustom 1400 din.

Možete kupiti elektronsko izdanje knjige klikom na ikonice:

android_market     Apple_ibookstore

ČI – UNUTRAŠNJA MOĆ

Či Kung je jednostavna i potpuna strategija za prevazilaženje stresa, hroničnan višak kilograma, apatiju i poremećaje u zdravlju. Takođe dokazano pomaže u poboljšanju astme, artritisa, bolova u leđima i povredama kičme. Či Kung pomaže najstarijima u dostizanju pokretljivosti i izdržljivosti.

Naučite vežbe i praktikujte ih samo 30 minuta dnevno, i u roku od 4-6 nedelja osetićete bitnu razliku, dok budete kucali na vrata vašeg punog energetskog potencijala. Uključen je i osvrta na Šaolin, Pa Tua Đin (Dragoceni Skup Osam vežbi) i drugi oblici terapeutskog Či Kunga, kao i vežbe istezanja, početne i napredne, kao i vežbe za trbuh, a posebno poglavlje je namenjeno meditaciji. Sa korisnim informacijama o ishrani i opuštanju, ovaj bogato ilustrovani priručnik je savremeni vodič za dostizanje zdravog životnog stila.
„Zapanjujuće je kako brzo životni vek može da se skrati i kako beznačajna može da postane njegova svrha. Ono što i pored toga mora da nastavi da svetli jeste spoznaja da smo mi jedini odgovorni za naša tela i njihovo produženo održanje. Naša briga ili nebriga i naše znanje o svom fizičkom i psihičkom sastavu mogu da budu odlučujući za zdravstveno stanje u kojem uživamo ili ga trpimo, naročito u poznijim godinama.“

[button link=“http://esotheria.com/wp-content/uploads/2014/06/ci_unutrasnja_moc.pdf“ type=“icon“ icon=“paper“ newwindow=“yes“] Pročitajte odlomak iz knjige[/button]

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ČI – UNUTRAŠNJA MOĆ“
SORTIRAJ PO CENI
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

10% za porudžbine iznad 5.000 din.

20% za porudžbine iznad 10.000 din.

30% za porudžbine iznad 15.000 din.

Troškovii dostave su fiksni i iznose 400.00 dinara, bez obzira na broj knjiga u vašoj porudžbini.

KNJIGA NEDELJE SA 40% POPUSTA

Filter
Zatvori