Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-12%

DUHOVNA DRESURA PASA

920 din

Otkriva principe tajnog jezika životinjskog carstva i pomaže vam u komunikaciji sa vašim ljubimcem i tumačenju njegovih signala

• Nudi napredna, jedinstvena rešenja za svakodnevne probleme sa psima, osvrtanjem na probleme u ponašanju kroz prizmu emocija vašeg ljubimca

• Prikazuje vežbe za dresuru i moćne meditativne prakse koje možete isprobati sa svojim ljubimcem, kao i samostalno, sa ciljem da se umanji anksioznost, prevaziđe agresija i tenzija preobrati u harmoniju

Da li ste svesni telesnih signala putem kojih vaš pas deli sa vama svoje viđenje sveta? Ako razumete jezik svog ljubimca bolje ćete komunicirati i prirodno transformisati svog psa u smirenog, opuštenog saputnika za ceo život.

U ovom vodiču, učitelj meditacije i trener pasa Džesi Sternberg otkriva principe tajnog jezika životinjskog carstva i nudi razumna a opet jedinstvena rešenja za svakodnevne probleme u ponašanju pasa. Koristeći studije slučajeva u kojima se svaki vlasnik kućnog ljubimca i ljubitelj pasa može pronaći, on objašnjava da se većina problema kod naših ljubimaca javlja zbog snažnih osećanja koja kod njih izazivaju okruženje, prethodno uslovljavanje ili mi  sami, i kako se te emocije manifestuju kod pasa.

Kombinujući učenja svesne pažnje i psihologiju životinja, Džesi predlaže vežbe za dresuru i moćne meditativne prakse koje možete isprobati sa svojim ljubimcem, kao i samostalno, da biste ostvarili smirenost i staloženost kod svog psa a i u sebi, tako da nakon svega budete usklađeni i u stanju da dostojanstveno vladate čak i neočekivanim situacijama. Duhovna dresura pasa nudi jedinstvene tehnike dresure za ublažavanje anksioznosti, isceljivanje neuroza, prevazilaženje agresije i transformisanje tenzije u harmoniju. Komunicirajte neverbalno sa svojim psom koristeći signale koje psi međusobno koriste i pozabavite se problemima vezanim za navikavanje na povodac i čuvanje resursa i teritorije.

Pomažući vam da razvijete empatiju, svesnost i samopouzdanje da biste postali staloženi alfa za kojim žudi vaš pas, ovaj vodič daje prikaz kako ojačati vezu između čoveka i životinje, komunicirati putem akcije i komandovati uz poštovanje i ljubav.

 

Obim: 184 str, format A5, cena sa popustom: 920 din

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave iznosi 350.00 dinara i ne menja se bez obzira na broj knjiga u porudžbini.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

SADRŽAJ

Postanite staloženi alfa…………………………………………… 12
Tajni jezik pasa……………………………………………………….. 23
Principi duhovne dresure pasa ……………………………….. 38
Izdavanje komandi uz poštovanje i ljubav …………….. 54
Mamci……………………………………………………………………….. 67
Navikavanje na kavez ……………………………………………… 79
Isceljivanje neuroza i anksioznosti………………………… 90
Svesno šetanje psa na povocu………………………………… 101
Zen i umeće ublažavanja agresije………………………….. 112
Sreća i vitalnost u obilju za vas i vašeg psa ………… 123
Usvajanje……………………………………………………………….. 133
Kako mudri hrane svoje pse…………………………………… 145
Pseće detinjstvo 101……………………………………………… 155
Deca kao staložene alfe………………………………………… 169
Epilog……………………………………………………………………… 179
O autoru………………………………………………………………….

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „DUHOVNA DRESURA PASA“

No products found

Filter
Zatvori