Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-43%

Greta Štajner, POTPUNI VODIČ ZA PRODUŽENI KOVID

600 din

Mnogi koji su preboleli kovid 19 sada žive sa štetnim nuspojavama te bolesti. Preživeli od Kovida-19 ukazali su na nedostatak daha, zamagljivanje uma, bol u mišićima, gubitak čula ukusa i mirisa i depresiju kao rane simptome; dugoročne posledice tek upoznajemo.

U ovoj knjizi, Greta Štajner je kombinovala svoje stručno znanje o ishrani i psihologiji kako bi se pozabavila specifičnim simptomima vezanim za dugoročne efekte Kovida-19. Sada njena knjiga pomaže ljudima da se oporave na pravi način i što više poboljšaju svoj povratak zdravlju. Ovaj vodič se lako čita, i pomaže ljudima da identifikuju pravi put do oporavka dajući im potrebne savete o ishrani i tehnike pažnje. Tu je mnoštvo saveta, uvida i podrške, da im se pomogne da se vrate na posao, lakše vrate vežbanju, i kreiraju pravi sistem podrške koji im je potreban.

U Potpunom vodiču za dugi Kovid-19, otkrićete:

– Gde da dobijete pomoć kada vam je najpotrebnija – Kako delotvornije upravljati simptomima – Kako izbeći prekomerno vežbanje tokom oporavka – Kako poboljšati ishranu da maksimalno vratite zdravlje – Tehnike svesnosti koje pomažu u smanjenju stresa i poboljšanju zdravlja- Dugoročne zdravstvene rizike povezane sa dugotrajnim Kovidom-19, i kako ublažiti njihove posledice – Tehnike motivacije koje pomažu u oporavku – Kako tražiti podršku od prijatelja i porodice – Kako izbeći negativne emocionalne spirale kako biste podržali povratak zdravlju – Saznajte kako principi RISV protokola podržavaju vaš povratak zdravlju – Prednosti alternativne terapije, i kako ona može pomoći u ublažavanju simptoma – Kako upravljati depresijom i poboljšati simptome mentalnog zamagljivanja da biste se brže vratili punom zdravlju.

Kada pročitate ovaj vodič, ne samo da ćete znati kako da se podržavate na pravi način, već ćete i moći da podržite drage osobe kod kuće, prijatelje i kolege, koji možda i dalje pate u ovom teškom vremenu.

Obim: 136 str, format A5, cena sa popustom: 600 din.

Edicija: Autor/ka:

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave iznosi 350.00 dinara i ne menja se bez obzira na broj knjiga u porudžbini.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Greta Štajner, POTPUNI VODIČ ZA PRODUŽENI KOVID“

No products found

Filter
Zatvori