Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

Greta Štajner, POTPUNI VODIČ ZA PRODUŽENI KOVID

Original price was: 1,060 din.Current price is: 600 din.

Mnogi koji su preboleli kovid 19 sada žive sa štetnim nuspojavama te bolesti. Preživeli od Kovida-19 ukazali su na nedostatak daha, zamagljivanje uma, bol u mišićima, gubitak čula ukusa i mirisa i depresiju kao rane simptome; dugoročne posledice tek upoznajemo.

U ovoj knjizi, Greta Štajner je kombinovala svoje stručno znanje o ishrani i psihologiji kako bi se pozabavila specifičnim simptomima vezanim za dugoročne efekte Kovida-19. Sada njena knjiga pomaže ljudima da se oporave na pravi način i što više poboljšaju svoj povratak zdravlju. Ovaj vodič se lako čita, i pomaže ljudima da identifikuju pravi put do oporavka dajući im potrebne savete o ishrani i tehnike pažnje. Tu je mnoštvo saveta, uvida i podrške, da im se pomogne da se vrate na posao, lakše vrate vežbanju, i kreiraju pravi sistem podrške koji im je potreban.

U Potpunom vodiču za dugi Kovid-19, otkrićete:

– Gde da dobijete pomoć kada vam je najpotrebnija – Kako delotvornije upravljati simptomima – Kako izbeći prekomerno vežbanje tokom oporavka – Kako poboljšati ishranu da maksimalno vratite zdravlje – Tehnike svesnosti koje pomažu u smanjenju stresa i poboljšanju zdravlja- Dugoročne zdravstvene rizike povezane sa dugotrajnim Kovidom-19, i kako ublažiti njihove posledice – Tehnike motivacije koje pomažu u oporavku – Kako tražiti podršku od prijatelja i porodice – Kako izbeći negativne emocionalne spirale kako biste podržali povratak zdravlju – Saznajte kako principi RISV protokola podržavaju vaš povratak zdravlju – Prednosti alternativne terapije, i kako ona može pomoći u ublažavanju simptoma – Kako upravljati depresijom i poboljšati simptome mentalnog zamagljivanja da biste se brže vratili punom zdravlju.

Kada pročitate ovaj vodič, ne samo da ćete znati kako da se podržavate na pravi način, već ćete i moći da podržite drage osobe kod kuće, prijatelje i kolege, koji možda i dalje pate u ovom teškom vremenu.

Obim: 136 str, format A5, cena sa popustom: 600 din.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Greta Štajner, POTPUNI VODIČ ZA PRODUŽENI KOVID“
SORTIRAJ PO CENI
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

10% za porudžbine iznad 5.000 din.

20% za porudžbine iznad 10.000 din.

30% za porudžbine iznad 15.000 din.

Troškovii dostave su fiksni i iznose 400.00 dinara, bez obzira na broj knjiga u vašoj porudžbini.

KNJIGA NEDELJE SA 40% POPUSTA

Filter
Zatvori