Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-20%

KNJIGA NOVE PLANETE ZEMLJE

1,200 din

Mudra, originalna i inetersantna knjiga visoke duhovno-umetnicke vrednosti! Ona nosi sa sobom snazno duhovno polje dejstva koje razgradjuje licne i kolektivne blokade i uvodi Vas intimno, prenezno bezazleno i skoro neprimetno u nove Tokove Tvorca, direktno , posvecenim citanjem. Ako Vas zanima da li je pre nase civilizacije postojala neka druga civilizacija, ciji smo mi potomci, saznacete na nacin originalniiji od New Agea u knjizi Branislava Pajica…

Format B5, obim: 360 str, cena sa popustom: 1200 din.

Nema na zalihama

Edicija: Autor/ka:

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave iznosi 350.00 dinara i ne menja se bez obzira na broj knjiga u porudžbini.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „KNJIGA NOVE PLANETE ZEMLJE“

No products found

Filter
Zatvori