Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

Muž Menadžment u XX lekcija

Original price was: 1,200 din.Current price is: 980 din.

Ova knjiga ima cilj da bude sveobuhvatni, a istovremeno praktični, vodič za uspeh u partnerskim odnosima. To postiže tako što vas uči menadžerskim znanjima i veštinama upravljanja svojim partnerstvima. Iako ima „pomalo“ provokativan naslov, ne dajte da vas to zavara. Ona je pre svega usmerena na to da vi postane bolji partneri i bolji kreatori svega što želite u svom ljubavnom i partnerskom životu.

Pored toga u ovoj knjizi ćete moći da se upoznate sa brojnim tehnikama koje su bile od koristi drugim parovima za rešavanje različitih izazova sa kojima su se susretali u partnerstvu.

Obim: 196 str, format A5, cena sa popustom: 980 din.

Drage čitateljke,
knjiga koju imate u ruci je jedinstvena i neponovljiva.
Baš kao i svaka žena.
Baš kao i svaka ljubavna priča.
Knjiga koju držite u ruci vam je potrebnija od novog para cipela ili haljine. Zato što vam je uspešniji partnerski život potrebniji od bilo čega materijalnog što želite.
Knjiga koju družite u ruci je baš ono što vam je potrebno da biste se osećali lepo i voljeno. Jer knjiga „Muž menadžment u XX lekcija“ je namenjena pre svega onima koji žele da postanu majstori u veštini upravljanja svojim romantičnim partnerima.
Ova knjiga ima ambiciozni cilj da bude sveobuhvatni, a istovremeno praktični vodič za uspeh u partnerskim odnosima. To postiže tako što vas uči menadžerskim veštinama i znanjima upravljanja svojim partnerstvima. Iako ima „pomalo“ provokativan naslov, ne dajte da vas to zavara. Ona je pre svega usmerena na to da vi postanete bolji partneri i bolji kreatori svea što želite u svom ljubavnom životu.
Posebna vrednost knjige je radna sveska koja omogućava da samostalno ili zajedno sa svojim partnerom još više unapredite usvajanje lekcija iz knjige. Vežbe iz radne sveske su posebno osmišljene da svoje znanje primenite u praksi, u svom partnerstvu i time dođete do „i živeli su srećno do kraja svog života“, onoga što sve žene priželjkuju na početku svoje ljubavne priče i ako život nije bajka.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Muž Menadžment u XX lekcija“
SORTIRAJ PO CENI
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

10% za porudžbine iznad 5.000 din.

20% za porudžbine iznad 10.000 din.

30% za porudžbine iznad 15.000 din.

Troškovii dostave su fiksni i iznose 400.00 dinara, bez obzira na broj knjiga u vašoj porudžbini.

KNJIGA NEDELJE SA 40% POPUSTA

Filter
Zatvori